АРХИМАНТ-ДИЗАЙН

Архимант-Дизайн ЕООД е компания за проектиране и изпълнение на всякакви интериорни и екстериорни пространства. Нашата цел е да създаваме дизайн, насочен към хората, като по този начин им помагаме да бъдат в хармония със заобикалящата ги среда!

Архимант-Дизайн ЕООД е дизайнерска фирма за проектиране и изпълнение на всякакви интериорни и екстериорни пространства.

Изработваме пълна техническа документация, включваща всички нужни детайли. Така 3D визуализацията ще се превърне в реалност, независимо кой е изпълнителят. При ваше желание ще получите всички чертежи и на електронен носител.

Работният проект включва:

 • Разпределение
 • Схеми на ВиК и ЕЛ изводи - работни чертежи
 • Подове: схема на подови настилки, оформяне на нива, стълби
 • Стени: разгъвки на всички стени в мащаб 1:20 с маркиране на видове материали, цветове, осветление, декоративни елементи и детайли към тях за изпълнението им
 • Тавани: чертеж на всички софити – разпределение, разрези, детайли, осветление
 • Детайлни разработки, ако са необходими, включващи:
 1. разпределение на всички нива на обзавеждане, разгъвки на обзавеждане, уточняване на материали, цветове
 2. детайл на парапети, шаблон в мащаб 1:1
 3. детайли на всички мебели, уточняване на мостри за материали
 4. детайли на декоративни стени и елементи
 • Количествени сметки

Ние ще Ви съдействаме за изготвяне на оферти от изпълнители (снабдители) на мебели, настилки (мокет, ламинат, гранитогрес), санитарен фаянс (мивки, тоалетни, душкабини и др.), осветителни тела, декоративно осветление, завеси, пердета, боядисване на стени, тавани, декоративни мазилки, корнизи, первази и мн. др.

Нашите проекти са 100% реални и изпълними. Всеки детайл, мебел, декор, настилка, осветление и т.н. са обмислени и избрани предварително. Когато са заложени в проекта, вече се знае от къде да се купят, къде да се поръчат или как да се направят. Благодарение на богатия си опит и контакти, ние знаем къде да намерим най-доброто за вас, на най-добрата цена. По време на своята практика сме натрупали опит, както и множество контакти с фирми и лица, обслужващи бранша, като производители и търговци на мебели, настилки, облицовки, осветителни тела и т.н. Това ни позволява с лекота да превърнем мечтите и желанията на нашите клиенти в реалност – от началото до края.

За нас дизайнът не е само работа, а удоволствие. Познанията и опитът, които имаме, ни позволяват да се справим с предизвикателствата и да превърнем пространството в място, което клиентът ни да припознае като свое. Нашият екип работи с желание и удоволствие. Ще се радваме да работим с Вас!

 

Мнения

Напиши мнение за АРХИМАНТ-ДИЗАЙН (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АРХИМАНТ-ДИЗАЙН! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Игнат Караколев 03 Jun 2015 13:38

С тази фирма за дизайн сме работили преди две години. Проектираха ни и реализираха интериора и обзавеждането на малък хотел. Много добре работят, съобразяват се с желанията на клиента, предлагат интересни решения. Останахме доволни.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.