АКВА ФЛАУЪР

Аква Флауър ЕООД - проектиране, изграждане и последваща поддръжка на зелени площи, ландшафтна архитектура, засаждане на дървета, цветя, подхранване на почвата. Фирмата е с над десетгодишен опит в предлагането на поливни системи и озеленителни услуги.

Аква Флауър ЕООД е създадена през 2005 г. от ландшафтния архитект Велина Симеонова и до ден днешен се развива с бързи темпов,е благодарение на опитния екип от специалисти в озеленяването, както и експерти по поливни системи.

В началото на 2017 година открихме градински център, в който клиентите ни могат да разгледат и подберат растителност за градината си, както и да получат допълнителна консултация за отглеждането или да им бъде изготвен проект за озеленяване. В градинският център предлагаме декоративна растителност - дървета, храсти, многодишни и едногодишни цветя, както и тревни смески, мулч. Предлагаме и онлайн продажба на растителност.
Разполагащи със съвременна техника и специализиран компютърен софтуер, Аква Флауър може да предложи различни решения за изграждане на зелени площи, да даде съвет в зависимост от спецификата на мястото за озеленяване, както и да изготви триизмерна визуализация, с цел клиентите да добият по ясна представа как би изглеждала тяхната градина или парк.

Компанията предлага на своите клиенти:

• Изготвяне на проекти за различни обекти
• Консултации по проекти и изграждане на градини
• Компютърна визуализация на изработените проекти
• Изпълнение на озеленителни проекти
• Изграждане, поддържане на поливни системи
• Търговия с различни видове декоративна растителност
• Аранжировка за различни поводи тържества, юбилеи, сватби
• Продажба и сервизна поддръжка на хидрофорни помпи и системи GRUNDFOS

Аква Флауър е верен помощник в поддържането на зелените площи като предлага косене, валиране, торене на почвата и третирането ѝ срещу плевели. Фирмата се грижи за декоративната растителност чрез подкастряне, прекопаване и пръскане с препарати срещу различни вредители. Освен това, Аква Флауър предлага и събиране на паднали листа, почистване на изсъхнали клони от дървета и др.

Фирма Аква Флауър Ви очаква!

Стара загора, ул. Димитър Наумов 77

База и Градински център:
Стара Загора, Хрищенско шосе /срещу Медина мед/
Ландш. архитект Велина Симеонова

[email protected]

Телефони: 359 887 299 681, 359 887 681 000

 

Мнения

Напиши мнение за АКВА ФЛАУЪР

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АКВА ФЛАУЪР! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Стара Загора