АНЖЕЛ

Магазин Анжел е насочен към търговия с бои, лакове, ел. материали, ВиК, железария. Дистрибутори сме на лакове за дърво Садолин-Дания и Белинка-Словения, латекс Хелиос-словенски. Тониращата машина може да постигне над 1000 нюанса боя за стени и таван

Фирма Анжел ЕООД е създадена през 1995г. с основна дейност търговия с бои, лакове, лепила, ВиК, железария. Във фирмения магазин, който се намира във Варна на ул.Д-р Железкова 42Б, може да намерите голямо разнообразие от лакове за дърво и латексни бои на различни наши и чужди производители. На площ от 90м2 поддържаме номенклатура от около 7 000 артикула, за да задоволим нуждите на нашите клиенти. Тониращата машина Хелиос постига над 1000 нюанса от предлагания качествен Словенски латекс наличен в няколко ценови диапазона за всякакъв бюджет.
   Добре обучен и компетентен персонал ще Ви помогне в избора цветове и стоки.

Продуктовото ни фолио включва:

  • Електроматериали: кабели, разклонители, крушки, нагреватели за бойлер, луминисцентни и халогенни лампи, батерии, фасунги, щепсели, адаптори, прекъсвачи, предпазители, контакти и други.
  • Бои, лакове и лепила: латекс, разредители, алкидни и водоразтворими бои, грунд, безир, оцветители, фугиращи смеси, емайл лакове, лепило за теракот, тапети и изолация, и др.
  • ВиК части: кранове, канелки, водомери, маншони, мивки, сифони, скоби, уплътнители, водомери, тръби и други.
  • Инструменти: ръчни, бояджийски, селскостопански ръчни инструменти, електроинструменти, дискове и други.
  • Мебелен обков и материали: дръжки за врати и мебели, панти, райбери, брави, ключалки, конзоли, сглобки, механизми, мебелни колелца и крачета, закачалки и други.

 

Мнения

Напиши мнение за АНЖЕЛ (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АНЖЕЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Васил Попов 13 Jul 2016 12:39

Пазарувам в Анжел отдавна, магазина е зареден добре, винаги намирам каквото ми трябва.

Станчо Илиев 12 May 2015 11:32

Купувам от магазина на Анжел латекс, лак за дърво и други. Има много разнообразие на ниски цени. Препоръчвам и на друго хора.

Жельо Атанасов 10 Aug 2010 15:31

Най-доброто обслужване !

Добри цени, добра стока, внимание към клиента и качествено обслужване :)))

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.