АНДРЕАС ШТИЛ

Андреас Штил е официален представител за България на германските концерни STIHL И VIKING, произвеждащи уреди за градиснко оформление. Разполагаме с над 110 партньора в дилърската ни мрежа и предлагаме продуктите си в над 150 магазина в страната.

Андреас Штил ЕООД, член на Групата STIHL, вече десет години е официален вносител на продуктите STIHL и VIKING за България - бензинови и електрически триони, моторни коси, тримери, ъглошлайфи, свредели и богата гама градинска техника. Моторните триони STIHL навлизат в горските стопанства на България чрез държавните структури преди повече от 50 години. Постепенно гамата продукти се обогатява с моторни храсторези, свредели и др.

Макар огромната популярност на марката STIHL да се дължи основно на моторните триони, в наши дни фирмата произвежда и продава висококачествени уреди за лека и комфортна работа не само в горското стопанство, но и в строителството, както и за поддръжка на градината и тревните площи като кастрачки, моторни коси и храсторези, ножици и уреди за жив плет, КомбиСистема, пробивни уреди, ъглошлайфи, моторни и механични пръскачки, уреди за обдухване и за засмукване и раздробяване, както и водоструйки и прахосмукачки за сухо и мокро почистване.

За да могат висококачествените уреди да задоволяват високите изисквания на потребителите по отношение на качество и дълъг експлоатационен живот, трябва да се държи и на качеството на използваните гориво-смазочни материали. Предлаганите от STIHL гориво-смазочни материали са точно съгласувани с двигателите на STIHL и се грижат за безпроблемна работа на машините. Те изгарят почти без остатък и предотвратяват натрупване на отлагания като едновременно с това са екологични и притежават отлична смазваща способност. Към това добавяме и практичните аксесоари за съхраняване и зареждане с гориво, които допринасят за чиста и лека работа.  

При нас ще намерите и ръчни инструменти и аксесоари, които са незаменими при отглеждане на горски насаждения, оформяне на ландшафта, работа в градината или при дърводобив.

Освен уреди STIHL ние предлагаме на българския пазар и градинска техника с марка VIKING, предприятие от групата STIHL. Гамата на продаваните в България продукти с тази марка включва бензинови и електрически косачки, трактори за косене, райдери, бензинови аератори, мотофрези, както и електрически и бензинови градински дробилки.

Работата с моторен уред не е детска игра. Работещият трябва да се фокусира върху задачата си като едновременно с това трябва да внимава и за личната си сигурност. Безопасността при работа е от изключително значение за STIHL. За да можете да се концентрирате само върху работата, ние предлагаме богат асортимент лична предпазна екипировка - от каската през удобното работно облекло със защита от срязване до предпазните обувки.

Уредите STIHL и VIKING често биват подлагани на голямо натоварване. Ето защо ние държим много на личната консултация и компетентното сервизно обслужване, които само нашите дилъри могат да Ви предложат. Затова в България продуктите STIHL и VIKING се продават само посредством изградена специализирана дилърска мрежа с повече от 100 дилъра и над 150 магазина в цялата страна.

АНДРЕАС ШТИЛ ЕООД
София 1839, бул. Ботевградско шосе 431
тел.:  +359 2 948 71 11; +359 888 345 359
факс: +359 2 948 71 13
е-mail: info@stihl.bg

Мнения

Напиши мнение за АНДРЕАС ШТИЛ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АНДРЕАС ШТИЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Донка Пашова 12 Aug 2015 09:11

.Много висококачествени машинки.Градинарството и овощарството са наше семейно хоби и уредите на STIHL са направо незаменими. Работи се чисто и лесно. Градината и овошките са перфектно състояние, тревата окосена идеално.Много добър помощник.Еталон за качество!

Васил Игнатиев 17 Jul 2012 09:06

СУПЕР!

Качеството си е качество!За всичките им продукти.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.