Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

АМАРА ЛАЙТИНГ

Амара Лайтинг предлага качественo светодиоднo LED осветление LED осветители и мощни светодиоди LUSTROUS LED, захранвания Meanwell. Амара Лайтинг e директен вносител на качествени светодиодни LED ленти и крушки, LED профили, LED радиатори и контролери

Амара Лайтинг ЕООД e фирма, ориентирана изключително към търговията със светодиодни продукти - осветителни тела с мощни светодиоди, светодиодни крушки, светодиодни ленти, прожектори и фасадно осветление. От момента на създаването си през 2007 година, ние в Амара Лайтинг се стремим да предоставим на клиентите си качествено светодиодно осветление. С течение на времето се убедихме, че качествените светодиодни продукти са това, което умният човек избира поради ред причини. За нас всеки проект и всеки клиент е важен и уникален. Независимо дали осветявате бензиностанция, хотел, обществена сграда, или частния си дом, ние ще се постараем да ви предложим най-точния продукт, който да се доближава до оптималното съотношение цена/качество. В нашата политика не влиза стремеж към най- ниската цена, а стремеж към качествен продукт. Ние предлагаме светодиодно осветление с множество приложения: вътрешно и външно осветление в хотели, апартаментни комплекси, офиси, магазини, ресторанти, заведения, паркове и частни домове.

LED осветление и LED осветителни тела от Амара Лайтинг:

Фирмата предлага светодиодни LED продукти и мощни COB  светодиоди с широко приложение: интериорно и екстериорно LED осветление в офиси, заведения, хотели, апартаментни комплекси, магазини, ресторанти, диско-клубове, паркове и частни домове.

Представител за България на тайванската компания MechaTronix Kaohsiung Co – производител на радиатори (охлаждания) за мощни COB (chip-on-board) светодиоди/COB LED.

Представител за България на тайванската компания Lustrous Technology – производител на мощни COB (chip-on-board) светодиоди/COB LED.

Представител за България на тайванската компания KOTAS - производител на светодиодни (LED) крушки, светодиодни (LED) лунички и осветителни тела за вграждане (луни).

Представител за България на полската компания LEDIX - производител на висококачествени интериорни лед осветители за дома, подходящи за вграждане в стени, стълбища, парапети.

Търговско LED осветление- специални LED осветителни тела за магазини, банки, ресторанти, офиси- светодиодни панели за открит монтаж или за вграждане, със специален дифузер с 92% пропускливост и равномерно разпределение на светлината.

Висококачествени интериорни лед осветители  LEDIX:

Интелигентни LED осветители за дома, подходящи за вграждане в стени, стълбища, парапети. LED осветителите са с изчистен и съвременен дизайн, изпълнени от висококачествени материали, с множество функции за интелигентно управление на светлината. Създават уютна атмосфера, подходящи за интериорно и екстериорно LED осветление.

Светодиодите в телата са CREE, а самите осветители предлагат комфортно декоративно осветление за всички типове интериорни и екстериорни пространства.

Телата дават възможност за захранване от фотоволтаични панели, или директно от ел.мрежата. Оборудвани са с два вида датчици за движение и осветеност, с възможност за димиране и RGB управление на светлината

Радиатори за мощни светодиоди MECHATRONIX:

Новите модели са с по-добро термално съпротивление и разсейване на топлина при много малки габарити. MechaTronix от дълго време планираха идеалния пасивен охладител, който да замести повечето от активните охладители, ползвани на пазара.Така дойде и ModuLED Micro, специално проектиран с диаметър 86mm, и възможност да охлажда най-новите поколения светодиодни матрици и COB светодиоди до 4500 лумена. На пазара няма нищо, което да се доближава до ModuLED Micro. С термално съпротивление 1.5°C/W и височина само 50mm, то превъзхожда най-малко с 20% конкурентни продукти

Качествено светодиодно осветление:
Ние предлагаме богата гама от светодиодни осветителни тела за интериорно и екстериорно осветление, алуминиеви профили, аксесоари, монтаж. Елегантно, модерно, красиво, икономично, с много приспособления за умно управление на светлината. Ако качеството на осветлението е важно за вас, заповядайте в нашия
шоурум за консултация и професионален съвет.

Нашите продукти са със съвременен дизайн, изработени от качествени и устойчиви материали, в съответствие с Европейските изисквания за качество и сигурност.

Освен директна продажба, нашата компания предлага на своите клиенти и индивидуална консултация и монтаж на избраните продукти.

За контакти:

e-mail: [email protected]

телефони: 02 411 02 05, 0894 73 77 16, 0899 860 442

Или заповядайте на място в нашия шоурум в София на адрес: София 1505, ул. Каймакчалан 1 (вход откъм ул. Буная),
зад МОЛ Сердика.

Работно време: понеделник-петък: от 10-00 до 18.30ч.
Събота и неделя: почивни дни

Ако сте в региона на Варна ще Ви очакваме на адрес: ул. Ген. Цимерман 54, тел. за връзка: 0988963429

Работно време: понеделник-петък: от 09.00 до 18.00ч

Събота и неделя: почивни дни

Мнения

Напиши мнение за АМАРА ЛАЙТИНГ (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АМАРА ЛАЙТИНГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Надежда Попова 24 Apr 2014 17:22

Цялото светодиоднo LED осветление в апартамента ми е от фирма Амара Лайтинг,продуктите са много качествени.

Теодора Банкова 29 Jul 2011 17:20

Препоръчвам ги на всички, които искат да си закупят качествени продукти.

аз останах с много добри впечатления. фирмата е страшо коректна към клиентите си!

Радостин Митев 28 Mar 2011 11:19

Качествени Led ленти

Купувал съм си ленти и захранвания от Амара Лайтинг и съм много доволен! Препоръчвам ги на всички, които искат да си закупят качествени продукти

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.