АЛТА БЪЛГАРИЯ

Алта България е водеща дистрибуторска компания. Портфолио с над 450 продукта в категории - хранителни продукти, захарни изделия, храни за домашни любимци, за домакинството и личната хигиена, под собствени търговски марки и ексклузивно представителст.

Алта България ЕООД функционира на българския пазар от 1992 г. и е сред водещите дистрибуторски компании в сектора на бързооборотните стоки. Продуктовото портфолио на фирмата обхваща над 450 продукта в четири категории: хранителни продукти, захарни изделия, храни за домашни любимци и продукти за домакинството и личната хигиена, под собствени търговски марки и ексклузивно представителство.

Основната цел на компания са обновяване и разгръщане на портфолиото с висококачествени и здравословни продукти, които да посрещат нуждите и изискванията на потребителите.

Собствени търговски марки на компанията са:

    Oceanголямо разнообразие от продукти, от уникален асортимент на риба тон до  салати с риба тон и аншоа;

    Elabo морски деликатеси и риба тон;

    Del Almaразнообразие от маслинови и растителни масла, оцет, маслини и маслинови пасти;

    Campese вкусна палитра от Източно-средиземноморски продукти, консервирани зеленчуци, доматени продукти, маслинови и растителни масла, оцет, маслини и маслинови пасти и други.

    Mimosa гама от качествени продукти за домакинството и личната хигиена;

    Jungle гранулирана и консервирана храна за кучета и котки, котешки тоалетни.

Алта България е ексклузивен представител на Кент.

Компанията оперира чрез гъвкава и добре управлявана организационна структура, която включва следните отдели:
 
Мениджънт и Администрация

Търговски отдел - обслужва ключови клиенти, магазинната мрежа в София, както и клиенти в страната посредством поддистрибутори. Алта България разполага и със собствен екип от обучени мърчъндайзери

• Маркетинг

Складова база и собствен транспорт
 
В компанията работят над 100 служители, по-голяма част, от които са с дългогодишен стаж във фирмата.

Мнения

Напиши мнение за АЛТА БЪЛГАРИЯ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЛТА БЪЛГАРИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Албена Василева 27 Jan 2012 09:55

Фирма "Алта България" предлага изключително висококачествени продукти. Особено любими са ми рибните филета на Ocean в доматен сос, в чеснов сос, в растително масло, както и зехтин Екстра върджин с марка Del Alma.

Слави Василев 26 Jan 2012 10:35

Най-добрите

Много съм доволен от продуктите които фирмата предлага.Взимал съм храни за домашни любимци и пордукти за цялото ми семейство.Много успех им пожелавам!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.