АЛПЛАСТ

PVC и алуминиева дограма от фирма АЛПЛАСТ . Проектиране, производство, доставка, монтаж и сервиз на системи за естествено покривно и фасадно осветление, естествена вентилация, димоотвеждане при пожар, системи за димозащита.

Фирма АЛПЛАСТ предлага производство на PVC и алуминиева дограма. Проектира, произвежда, доставя, извършва монтаж и сервиз на системи за естествено покривно и фасадно осветление, естествена вентилация, димоотвеждане при пожар, системи за димозащита и пожарозащита, строително-монтажни дейности, производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма.
 

Фирма АЛПЛАСТ  предлага:

Димоотвеждаща система АЛПЛАСТ С – 1

 За отвеждане на дим и топлина - сертифициран собствен продукт по стандарт еп 12101-2.
 Димоотвеждащите съоръжения, които предлагаме, са за извеждане на дим и топлина в случай на пожар. Предлагаме още системи за ежедневна вентилация, системи за пропускане на естествена светлина през покрива, технология и системи за реновиране на индустриални халета, системи за пожарна превенция.
 

Съоръженията за димо- и топлоотвеждане (ДТО) са основни съвременни компоненти в системите за защита от пожар. Те са заложени като задължителни в предписанията за защита от пожар. АЛПЛАСТ С - 1 гарантират безопасност съгласно изискванията на EN 12101-2 и DIN 18232, както и на различни директиви на организацията за предотвратяване на щети.
 

PVC и алуминиева дограма

Профилите на АЛПЛАСТ са изработени от качествени материали и са с високи изолационни свойства. Осигуряват отлична топло-, хидро- и звукоизолация и са устойчиви на атмосферни условия. Предлага богата гама от цветове за облицоване на фолиото. Фирмата проектира и монтира нови прозорци, но извършва също и обновяване на стари. Сред продуктите в портфолиото ѝ са и специални конструкции за офиси, производствени халета, цехове и стъклопакети със специални свойства. Служителите на АЛПЛАСТ извършват строително-ремонтни дейности, измазват врати и прозорци , зидарски услуги, поставят външна изолация.
 

Ние извършваме следните услуги:

  • Обновяване на стари прозорци
  • Поставяне на нови
  • Специални конструкции за офиси, производствени халета, цехове и др.
  • Поставяне на стъклопакети със специални свойства
  • Строително-ремонтни услуги
  • Измазване на врати и прозорци - важен довършителен етап от смяната на прозорците, играещ важна роля в хидроизолацията и топлоизолацията на едно помещение
  • Зидарски услуги
  • Външна изолация
  • Други услуги

Можете да ни откриете на адрес:

гр.Монтана,
бул. 3 ти Март 136

тел.: 0887399477; 0878599477; 0898709066;
и-мейл: alplast.ls@abv.bg

 гр.Монтана, ул. Васил Левски 1
тел.: 0887399477; 0878599477; 0898709066
и-мейл: alplast.ls@abv.bg

 

Мнения

Напиши мнение за АЛПЛАСТ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЛПЛАСТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Герасим Станоев 08 Jul 2015 19:06

Искам да похваля тая фирма. Сложиха ни алуминиева дограма миналата година. Много добре работят, бързо и качествено. Сметките за отопление през зимата намаляха видимо.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Монтана