АЛЛ ЕЛЕКТРА 088 5101641

Адрес: Бургас , бул. Мария Луиза 21-25

Алл електра ООД предлага ел. материали и осветителни тела с модерен дизайн и новаторски решения. Вносител и дистрибутор на продуктите на австрийската фирма Eglo, както и партньор с компаниите Orion, IdealLux, Metal Lux, Paulmann, Schneider, Gunsan.

Алл Електра ООД - гр. Бургас е верига магазини за осветителни тела и ел. материали. Фирмата е вносител и дистрибутор на продуктите на австрийската фирма EGLO и партньор с компаниите Orion, IdealLux, Metal Lux, Paulmann, Schneider, Gunsan - фирми, доказали професионализма си на европейските и световни пазари.

Алл Електра е със солидни позиции на националния пазар и е синоним на качество, трайност, функционалност. Един от водещите доставчици в областта на осветлението в страната. Фирмата предлага широка гама от осветителни тела, с модерен дизайн и новаторски решения. Продуктите са с висока енергийна ефективност, отговарящи на Европейските стандарти за качество и безопасност. Изработени са от висококачествени материали и с най-напреднали технологии.
 

АЛЛ Електра има отлично изградена търговска мрежа - 5 търговски обекта в София, Бургас, Велико Търново и склад с изключително голяма наличност от стоки и гарантирано бързи доставки в цялата страна.


Благодарение на регулярните доставки от своите чуждестранни партньори, АЛЛ Електра има изградена логистична мрежа в София и страната, чрез която продуктите ни могат да достигнат до всички краища на страната – за малки пратки до 24 часа, за палетни до 5 работни дни.