Алл Електра 0885 101 641

 

Адрес: Бургас, бул. Мария Луиза 21-25

Верига магазини за осветителни тела, ел. материали, кабели,предпазители,табла,апаратура. Инжинеринг и изпълнение на ел.инсталации. Официални представители на: Eglo-Austria, Orion-Austria,IdealLux-Italy, Metalux-Italy,Schneider Electric, Gunsan-Turkey

Алл Електра ООД - гр. Бургас е верига магазини за осветителни тела и ел. материали. Фирмата е вносител и дистрибутор на продуктите на австрийската фирма EGLO и партньор с компаниите Orion,IdealLux, Metal Lux, Paulmann, Schneider,Gunsan - фирми, доказали професионализма си на европейските и световни пазари. Алл Електра е със солидни позиции на националния пазар и е синоним на качество, трайност, функционалност. Един от водещите доставчици в областта на осветлението в страната. Фирмата предлага широка гама от осветителни тела, с модерен дизайн и новаторски решения. Продуктите са с висока енергийна ефективност, отговарящи на Европейските стандарти за качество и безопасност. Изработени са от висококачествени материали и с най-напреднали технологии.
 

Напиши мнение за Алл Електра (1)

Алл Електра

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЛЛ ЕЛЕКТРА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

star
Донка Пеева 03 May 2010 17:00

Големи намаления :)

Това са магазините в Бургас с най-голямо разнообразие на осветителни тела и най-достъпни цени...

Напиши мнение

Изпрати имейл

Адрес: Бургас, бул. Мария Луиза 21-25

Изпрати имейл

 
Алл Електра
Алл Електра Алл Електра Алл Електра

Още в Бургас