Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

АЛЛ ЕЛЕКТРА

Алл електра ООД предлага ел. материали и осветителни тела с модерен дизайн и новаторски решения. Вносител и дистрибутор на продуктите на австрийската фирма Eglo, както и партньор с компаниите Orion, IdealLux, Metal Lux, Paulmann, Schneider, Gunsan.

Алл Електра ООД - гр. Бургас е верига магазини за осветителни тела и ел. материали. Фирмата е вносител и дистрибутор на продуктите на австрийската фирма EGLO и партньор с компаниите Orion, IdealLux, Metal Lux, Paulmann, Schneider, Gunsan - фирми, доказали професионализма си на европейските и световни пазари.

Алл Електра е със солидни позиции на националния пазар и е синоним на качество, трайност, функционалност. Един от водещите доставчици в областта на осветлението в страната. Фирмата предлага широка гама от осветителни тела, с модерен дизайн и новаторски решения. Продуктите са с висока енергийна ефективност, отговарящи на Европейските стандарти за качество и безопасност. Изработени са от висококачествени материали и с най-напреднали технологии.
 

АЛЛ Електра има отлично изградена търговска мрежа - 5 търговски обекта в София, Бургас, Велико Търново и склад с изключително голяма наличност от стоки и гарантирано бързи доставки в цялата страна.


Благодарение на регулярните доставки от своите чуждестранни партньори, АЛЛ Електра има изградена логистична мрежа в София и страната, чрез която продуктите ни могат да достигнат до всички краища на страната – за малки пратки до 24 часа, за палетни до 5 работни дни.
 

Мнения

Напиши мнение за АЛЛ ЕЛЕКТРА (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЛЛ ЕЛЕКТРА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Донка Пеева 03 May 2010 17:00

Големи намаления :)

Това са магазините в Бургас с най-голямо разнообразие на осветителни тела и най-достъпни цени...

Напиши мнение