Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

АЛФА-ВИТА

Преводи от и на английски език на документация обществени поръчки, ръководства за експлоатация, комплексни оценки, чертежи AutoCAD, селскостопанска техника, оборудване ТЕЦ, ПСОВ, ОВОС, екология, ЗБУТ, технологични описания. Технически преводи.

Алфа Вита ООД е фирма за преводи, основана в Стара Загора през 2002 г. Нашият екип е с повече от 25 години опит в сферата на техническите преводи от английски на български и от български на английски. Извършваме преводи, свързани с машинно инженерство, електроинженерство, строително инженерство, ВиК системи, финансова отчетност и документация на органите по приходите. Гарантираме високо качество и прецизност на превода, изпълнение на поръчките в договорените срокове и коректно отношение.


Някои от основните клиенти на Алфа Вита са AES, ALSTOM, ENEL, RWE, E&Z, MAN Ferrostaal GmbH, Thermon Europe B.V., Turbofilter GmbH и т.н.


Извършваме преводи в областта на:

 • Документация свързана с обществени поръчки
 • Селскостопанска техника                                                                                   Ръководства на трактори, комбайни, сеялки, торачки и пр.
 • Машинно инженерство
  Технологични описания на различни системи и технологични цикли в електроцентралите, ръководства за експлоатация и поддръжка на енергийни машини и съоръжения, електрофилтри, електродвигатели, СОИ инсталации, помпи, редуктори, ветрови паркове, когенеративни системи, фотоволтаици и т.н.
 • Строително инженерство                                                                                  Идейни и работни проекти, количествени сметки, обяснителни записки и т.н.
 • Електроинженерство
  Електросхеми , ръководства за експлоатация и поддръжка на най-различно електрооборудване в т.ч. трансформатори, табла за управление, разпределителни устройства, разпределителни табла, комутационни табла и т.н.
 • ВиК системи
  Битови и промишлени системи, станции за пречистване на отпадъчни води, изграждане и разширяване на ВиК системи и т.н.
 • OB и Клима
  Ръководства за експлоатация и поддръжка на отоплителни тела, климатици, вентилатори и прилежащото им оборудване
 • Финансова отчетност                                                                                   Документация на органите по приходите, в т.ч.: финансови отчети, данъчни декларации, справки-декларации, ревизионни доклади, ревизионни актове, искания за представяне на документи и т.н.
 • Документация по ЗБУТ и опазване на околната среда
 • Договори и оферти
 • Комплексни проверки на дружества
 • Технико-икономически доклади


Чертежи на AutoCAD, медицинска апаратура, селскостопанска техника, пътностроителна техника, подемна техника, кранове, газопроводи и петролопроводи и оборудване, оценки на въздействието върху околната среда, екология, опазване на околната среда, лекарства, информационни листове за безопасност, здраве и безопасност на работното място, комплексни оценки на фирми, финансови отчети, данъчни декларации и пр.

За контакти с нас:

Георги Динев

6000 Стара Загора, Сграда НТС, ул. Ген. Столетов 113 офис: 39, П.к. 232
тел: +359 (42) 600579
e-mail: [email protected]
 

Мнения

Напиши мнение за АЛФА-ВИТА (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЛФА-ВИТА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Милена Пенева 03 Jun 2015 12:21

Няколко пъти сме използвали услугите на Алфа-Вита за технически преводи на английски. Много професионално отношение, навътре в спецификата на материята. Справиха се в най-кратки срокове. Може да се разчита на тях, че няма да допуснат грешки и гафове.

Слави Василев 25 Sep 2012 11:17

Преди около месец ми се наложи да ходя до Англия и трябваше спешно да преведа и легализирам епикириза.Фирма Алфа-Вита баха хората които ми съдействаха много бързо и коректно,много са добри, а и цените са им доста приемливи.Благодаря Ви и много успехи пожелавам!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.