АЛФА СТИЛ 2003

Производство на стандартни и нестандартни мебели за дома и офиса, хотели и заведения. Търговско оборудване, модули за обзавеждане на магазини, офиси, хотели. Производство и поръчка на мебели по индивидуален проект на клиента.

Алфа Стил 2003 ЕООД е специализирана в проектиране, производство, доставка и монтаж на обзавеждане за обществени сгради - хотели, молове, вериги магазини, ресторанти, офиси и други. Също така проектира и обзавежда апартаменти, детски градини и училища.

Изработва мебели по индивидуални проекти:
маси, спални, детски стаи, гардероби, кухни, скринове, нощни шкафчета, ламперии, радиаторни решетки, рекламни стелажи, витрини, бюра, плотове и др. от материали по избор на клиента.

Обекти: Мол Ямбол, Централ Мол Плевен, Carefour, Мол Сердика, Мол София, Сити Център София и мн. други в цялата страна.  

Мнения

Напиши мнение за АЛФА СТИЛ 2003 (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЛФА СТИЛ 2003! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Нина Николова 18 Aug 2015 11:52

Алфа Стил 2003 ЕООД са прекрасни професионалисти , които разбират от работата , с която са се заели. Идейния проект на кухнята беше много интересен, изпълнението и монтажа на ниво, а функционалнастта и удобството несравними.нека все така да оставят доволни клиенти.

Райна Пенчева 10 Jan 2013 10:31

Решетките за радиатора са много красиви. Те решиха как да изглеждат и останах плиятно изненадана.

Иван Иванов 02 Feb 2011 21:19

Качествени мебели и приветлив екип.Ако търсите нестандартно решение за вашия дом това е точното място...

МАЙСТОРСКО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Всички мебели са с много качествено изпълнение. Спазват стриктно зададените от вас проекти и размери. Освен това, Бисер Георгиев може да ви даде ценни съвети.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.