АЛФА ЛАЙТ

Вътрешно осветление на апартаменти, офиси, хотели, бизнес сгради, ресторанти, клубове, магазини. Външно осветление - сгради, паметници и архитектурни забележителности, църкви. Градинско осветление. Индустриално осветление. Улично осветление.

Алфа Лайт ООД е водеща фирма в търговията с осветителни тела, лидер в проектирането и изработката на цялостни решения за външно и вътрешно осветление.

Основана през 2002 г., фирмата постепенно печели голям пазарен дял в предлагането на осветителни системи от най-ново поколение за апартаменти, къщи, офис сгради, паркове, комплекси, хотели, ресторанти. С изключително богатия си асортимент от артикули Алфа Лайт се превърна в желан партньор не само за частни клиенти, но и за големи бизнес организации.

Продуктовата гама на фирмата предлага отделни и цялостни решения на световноналожили се марки като Osram, Ledvance, Siteco, Elt, Olympia electronics, Lombardo, RP- Technik.

Екипът от опитни инженери на Алфа Лайт ООД е готов да даде практически съвети и консултация за предлаганите продукти, да сподели натрупания опит и да даде ход на всяка идея, чрез съставянето на проект и подготвянето му за реализация.

Възможностите, предоставяни от Алфа Лайт ООД се разпростират в няколко направления:

светлодиодно LED осветление – крушки, тръби, лампи, ленти, модули захранвания
стандартни лампи и захранвания – луминесцентни лампи, нажежаеми жички, флоресцентни лампи с управление, флоресцентни лампи – обикновени, трансформатори, захранвания за халогенни лампи, захранвания за луминесцентни лампи и газоразрядни лампи
автолампи – камиони, леки автомобили, мотоциклети, велосипеди
LED осветителни тела – LED прожектори, LED луни, LED улични и паркови тела, LED индустриални тела, LED панели
стандартни осветителни тела – градинско и парково осветление, луминесцентно осветление, метал-халогенно осветление, улично осветление, метал-халогенни прожектори, индустриално осветление
аварийно осветление – конвенционални пожароизвестителни централи, конвенционални аварийни осветителни тела, аварийни LED осветителни тела, аварийно осветление с централна батерия, адресируемо аварийно осветление, инвертери за луминесцентни осветителни тела
 
Монтажът на системите за осветление се извършва от специалисти-техници, гарантиращи качествено и професионално изпълнение.
Алфа лайт ООД – модерни осветителни решения за дома, офиса и градината.

Доверете се на доказаното качество на Алфа Лайт!

София, кв. Дианабад, бл. 64, вх. Б
тел./факс: +359 02 868 38 56, 02 962 40 08
Е-поща: office@alfalightbg.com

Мнения

Напиши мнение за АЛФА ЛАЙТ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЛФА ЛАЙТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.