ЗЛАТНИ И СРЕБЪРНИ БИЖУТА ОТ А ЕНД Г

А енд Г - търговия със златни и сребърни изделия, скъпоценни камъни, бижута, накити от благородни метали, които могат да задоволят и най-изтънчените вкусове. А енд Г предлага продукти на конкурентни цени, снабдени със сертификат за качество.

А енд Г предлага на своите клиенти висококачествени изделия от злато сребро, платина и други благородни метали, както и скъпоценни камъни. Свържете се с нас и ние ще Ви предложим най-доброто решение за Вас, Вашия любим човек или честване на специален повод.

С богато разнообразие от бижута и накити, ние можем да за задоволим и най-взискателните клиенти, като на тяхно разположение са квалифицираните ни експерти в бранша.

Посъветвайте се с нас и ние ще Ви предложим:

•    златни колиета, медальони, гривни, пръстени, халки, обици, кръстчета и др.
•    сребърни накити – колиета, гривни, обици, сребърни комплекти, брошки и много др.
•    годежни пръстени и брачни халки по каталог
•    изделия с брилянти
•    гривни колиета, щипки, брошки от благородни метали, различни видове комплекти

Асортиментът от предлагани артикули, както и снимки на предлаганата от нас продукция можете да видите на интернет страница - http://sell.antiquesandgold.com/about.php 

Освен с продажба на благородни метали, фирмата се занимава и с изкупуването на злато, сребро, скъпоценни камъни, платина и паладий, като предлагаме конкурентни цени.

За нас от А енд Г най голямата награда са доволните клиенти, които се завръщат в нашия фирмен магазин. Изненадайте любимия си човек с бижутата от А енд Г!

Адрес: 9000 Варна, район Одесос, ул. Д-р Пискюлиев 44
Телефони: 052 613 646; 0898 525 425; 0898 529 729
Уеб сайт: http://antiquesandgold.com/
E-mail: [email protected]

 

 

 

 

 

Мнения

Напиши мнение за ЗЛАТНИ И СРЕБЪРНИ БИЖУТА ОТ А ЕНД Г

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЗЛАТНИ И СРЕБЪРНИ БИЖУТА ОТ А ЕНД Г! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение