АДАРА ИНЖЕНЕРИНГ

Адара Инженеринг ЕООД осъществява своята дейност в четири основни направления - вакуум помпи и системи, водни помпи и системи, автоматика, ниско и средно напрежение. Официален представител за България на Busch, Grundfos, Schneider Electric, Argal.

Фирма Адара Инженеринг е създадена през 2004 г. като ЕООД и се утвърждава на пазара като основен доставчик на водните и вакуумни системи на световноизвестните лидери – BUSCH, GRUNDFOS, Schneider electric и Argal. Развиваща своите дейности, съгласно утвърдените европейски изисквания, компанията предлага висококачествена продукция, снабдена с необходимите сертификати за качество и опазване на околната среда.

Изцяло компетентният екип от инженери и търговци на Адара Инженеринг оказва професионална консултация и подпомага със съвети своите клиенти относно наличности, възможности и ценови предложения за покупки на едро и дребно.

Компанията предлага изключително класни продукти, с приложение в хранително-вкусовата, печатарската, металообработващата, химическата промишленост на конкурентни цени:

•    Продукти с марката BUSCH – маслени вакуум помпи, вакуум помпи с воден пръстен,  палцеви помпи, сухи вакуум помпи, Root помпи, въздуходувки, специални вакуум помпи, аксесоари
•    Продукти с марката GRUNDFOS – помпи с отопление и климатизация, помпи за водоснабдяване, системи за водоснабдяване, системи за отводняване и отпадни води, помпи и съоръжения за отпадни води и пречиствателни станции, противопожарни помпи и системи, дозиращи помпи и системи за дезинфекция, блокове за мониторинг и управление на помпи
•    Продукти с марката Schneider Electric – честотни регулатори, софт стартери, моторни пускатели, моторни прекъсвачи, релета
•    Продукти с марката Argal – центробежни помпи с магнитен куплунг, помпи с механични уплътнения, центробежни близкокуплирани помпи, вертикални помпи, двойно-мембранни сухи помпи, филтърна система за помпи

Адара инженеринг ЕООД разполага с отлично развита дистрибуторска мрежа, в това число и склад, работилница и офис в град София и регионални офиси в градовете Варна,  Бургас, Русе и Стара Загора, чрез които предлага изделията си на по-голям кръг от клиенти.

Наложила се като коректен, надежден и сигурен партньор Адара инженеринг ЕООД се грижи за потребностите на своите клиенти с предлагане на гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Мнения

Напиши мнение за АДАРА ИНЖЕНЕРИНГ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АДАРА ИНЖЕНЕРИНГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

бързо

От фирмата могат даже и съвет да ви дадат. А помпите са качествени и с гаранционен срок.

Драган Огойски 05 Jan 2012 09:32

Супер!

Много добри са им циркулационните помпи с електронно управление. Ползвам ги в нашия дом от доста време.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.