МЕБЕЛИ ОТ МАСИВ, МАСИ И СТОЛОВЕ от АКЦЕНТ БУРГАС

Мебели от масив, маси и столове с уникален дизайн и перфектно качество на достъпни цени, задоволяващи всички изисквания на модерния и съвременен клиент. Намерете ни в специализирания магазин ВАРИАНТИ, където ще откриете всичко от което се нуждаете.

Мебели от масив – маси, столове и обзавеждане за вашия дом, офис и хотел. 

Специализиран магазин на фирма АКЦЕНТ откри врати– ВАРИАНТИза маси, столове и мебели от масив. Всичко - произведено в България!

Пердлагаме маси с уникални механизми и размери (до 605 см.), затова ако имате специфични желания и индивидуални изисквания, моля заповядайте при нас.

Магазин ВАРИАНТИ Ви предлага на едно място над 250 модела маси – трапезни и холни, столове, бар столове и кресла. Изработени в цвят по RAL или байц, патинирани, тапицирани в дамаска или кожа. Всичко по ваш избор!

Ако държите на качествена българска стока и добро обслужване - вашето място е магазин ВАРИАНТИ.

В магазин ВАРИАНТИ може да намерите качество, индувидуалност и модерен дизайн на цени за всеки джоб – от 55 лв. до … за стол и от 86 лв. до …. за маса.

При нас можете да поръчате кухни, спални, детски, дневни и офис обзавеждане. Всичко изработено по ваши размери и дизайн. Имате избор между - чам, липа, бук, ясен и дъб. За всички наши клиенти предлагаме безплатно -  проект,  консултация с дизайнер, доставка и монтаж.  

Безплатна доставка за град Бургас.

Адрес: к-с 'Славейков', бл. 157 до мебелен шоурум Акцент.

Мнения

Напиши мнение за МЕБЕЛИ ОТ МАСИВ, МАСИ И СТОЛОВЕ от АКЦЕНТ БУРГАС (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МЕБЕЛИ ОТ МАСИВ, МАСИ И СТОЛОВЕ от АКЦЕНТ БУРГАС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

МЕБЕЛИ АКЦЕНТ - БУРГАС

Мебели в Бургас, ако си търсите ви препоръчвам фирма Акцент. Супер са като започнем от обслужването в магазина и стигнем до монтажа - без забележки. А цените са според бюджета на клиента-аз исках нещо ефектно и скъпо и го получих, а майка ми искаше нещо по-семпло и по-евтино и тя го получи. Така, че който се нуждае от мебели по проект и размери - фирмата е Акцент 3.

Наскоро си закупих мебели от фирма АКЦЕНТ 3,и трябва да Ви кажа,че са разкошни.Обсужване,консултации,безплатен монтаж...всичко това беше на едно много високо ниво!!!!АКЦЕНТ 3 за мен са лидери в производството на мебели!

Сиси Топалова 06 Nov 2013 15:26

МЕБЕЛИ АКЦЕНТ 3

Мебели произведени от фирма АКЦЕНТ 3 са изключително качествени модерни и красиви.Мнението оставено от анонимният потребител преди това е мнение на открит hater.Препоръчвам мебелите на тази фирма т.к.баланса цена/качество е намерен

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.