АББ България ЕООД - Клон Петрич

Заводът на АББ в град Петрич има основен предмет на дейност производство на електромеханични монтажни възли, заваряване, навиване, пресоване, сглобяване на компоненти за продукти ниско напрежение.

Производствената база на АББ в град Петрич е построена през 1996 година върху площ от 5,000 кв.м., като предприятието разширява дейността си и до днес. Градът е разположен на главния изходен път в посока Гърция, в Югозападната част на България, на 17 км от южната ни съседка Гърция и на 20 км от Македония, като наброява население от около 30 000 жители.


Основният предмет на дейност е производство на електромеханични монтажни възли, в това число: заваряване, навиване, пресоване, сглобяване на компоненти за продукти ниско напрежение и монтаж на DIN шини. Наши клиенти са АББ фирми от западна Европа, като Германия, Швейцария, Чехия и др.

Капацитетът на производство на фирмата позволява работата на две смени, като в момента в производствената база работят около 300 служители.

Постоянното квалифицираното обслужване, конкурентноспособните цени и навременното доставяне на продуктите, в един висок технологичен стандарт, дава на нашите клиенти решаващо предимство пред конкурентите.

Дейността на производствената база е сертифицирана съгласно международните стандарти ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и BS OHSAS 18001:2007.

 АББ България ЕООД

  Петрич

Ул. Варна 1, 2850 Петрич
Телефон: +359 745 594 18 
Факс: +359 745 594 28
Имейл: [email protected]
Уебсайт: www.abb.bg
SM: Facebook; LinkedIn; Google+
Blog: АББ Дискусии

Мнения

Напиши мнение за АББ България ЕООД - Клон Петрич

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АББ България ЕООД - Клон Петрич! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.