АББ България ЕООД - Сервизна база за турбокомпресори Варна

Сервизната база за турбокомпресори е разположена във Варна и разполага с най-модерното оборудване и експертен персонал, предлагайки на клиентите си работно време от 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

АББ разполага с ремонтна база за Турбокомпресори, обслужваща двигатели с вътрешно горене, с мощност над 500 kW и продажба на резервни части за тях. Тя е модерно оборудвана, според Европейските изисквания и се намира във Варна. В сервизната база работи експертен и висококвалифициран персонал, който предлага на клиентите си работно време от 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

Базата предлага на местния пазар дългогодишния опит на АББ в областта на Турбокомпресорите, обслужвайки своите клиенти според най-високите стандарти за качесто, в това число собственици на кораби, спедиторски компании, оператори в електроцентрали и собственици.

Както АББ вярва, активната и системна поддръжка генерира повече стойност за собственика, от колкото крайната експлоатация на инсталациите. Сервизната база във Варна има за цел да направи поддръжката на процесите по-ефективна и финансово изгодна за клиентите. Чрез постоянна връзка със склад за резервни части в Швейцария, 24 часово работно време и част от световната сервизна мрежа на АББ с повече от 100 локации, базата във Варна покрива сервизната дейност за района на България и Румъния.

 АББ България ЕООД

Варна

КРЗ Одесос, Островна зона
9009 Варна,България
Телефон: +359 2 807 5562;
Факс: +359 2 807 5563
Имейл: [email protected]
Website: www.abb.bg
SM: Facebook; LinkedIn; Google+
Blog: АББ Дискусии

Call
Send SMS
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype

Мнения

Напиши мнение за АББ България ЕООД - Сервизна база за турбокомпресори Варна

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АББ България ЕООД - Сервизна база за турбокомпресори Варна! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.