АББ България ЕООД - Клон Раковски, Сграда 2

Производствената база на АББ, намираща се в индустриална зона Раковски, в близост до Пловдив, произвежда компоненти за оборудване ниско и средно напрежение. Фабриката представлява втората инвестиция на зелено на АББ в България.

Клон Раковски - Производствена база 2

 

Производствената база на АББ, намираща се в индустриална зона Раковски в близост до Пловдив, произвежда компоненти за оборудване ниско и средно напрежение. Фабриката представлява втората инвестиция на зелено на АББ в България и е четвъртата производствена база на АББ Груп в страната. В производствената база към момента работят над 300 служители от региона, а когато започне да функционира на пълен капацитет, в нея ще работят 600 души.


Клонът на АББ в Раковски се намира в индустриален парк Раковски, много близо до втория по големина град в България – Пловдив. Заводът е построен на обща площ от 16200 кв.м., с около 14000 кв. м. производствена зона и 2200 кв. м. офис зона, и действа като вътрешен доставчик на компоненти за ниско и средно напрежение за фабрики на АББ основно във Франция, Швеция, Норвегия, Италия и Германия, както и други фабрики в рамките на АББ Груп, намиращи се в страни с перспективи за по-нататъшно разширяване на бизнеса като Индия и Китай.


Производството вече е сертифицирано по ISO 9001 като признание за стабилното управление на процесите и организационната структура, способни да увеличават ефективността, както в разработването на продукти, така и в предоставянето на услуги.


Фабриката успешно комбинира няколко производствени типа компоненти за ниско и средно напрежение, за да поддържа силния растеж на продуктите за автоматизация на АББ, както и да подсигури разширяването на продуктовата гама за ниско напрежение:

 

  • Компоненти за оборудване за средно напрежение – сглобяване на ESH, EL и изпълнителни механизми за GSec
  • Шкафове за ниско напрежение - предварителен монтаж и монтаж на металните корпуси и окабеляване
  • Продукти за управление ниско напрежение – полуготови и готови контактори – размери 1 до 12 в диапазони A/AX/EH/EK/EHDB и ново поколение AF. Подвъзли за ръчен стартер за двигател.


Наличието на вътрешна изпитателна лаборатория в компанията осигурява възможност да бъдат извършвани всички входящи проверки и изпитвания на качеството на процесите, както за проекти за локализация, така и за осъществяваните производствени дейности.

 

ABB Bulgaria EOOD

Rakovski - Production unit 2

18, Industrialen put 1
4142 Stryama
Telephone: + 359 32 348700
Fax: +359 32 621848
E-mail: [email protected]
Website: www.abb.bg
SM: Facebook; LinkedIn; Google+
Blog: АББ Дискусии

Мнения

Напиши мнение за АББ България ЕООД - Клон Раковски, Сграда 2

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АББ България ЕООД - Клон Раковски, Сграда 2! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.