АББ България ЕООД - Централен офис, София

АББ оперира в България с централа в София и офиси и клонове в пет локации. Производствените бази на АББ се намират в Петрич, Севлиево и Раковски. Компанията разполага и със сервизна база за турбокомпресори във Варна.

АББ България ЕООД се фокусира върху предоставянето на инженерни решения и електрическо оборудване за високо, средно и ниско напрежение, както и системи, и продукти за автоматизация на технологичните процеси в енергийния и промишления сектор.

 Дейността на АББ в световен мащаб е организирана в четири бизнес направления, а в България компанията е представена в областта на Енергийни мрежи, Продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане, както и Автоматизация и дискретни процеси. АББ в България успешно взима участие в проекти за националната енергийна система. Бенефициенти на услугите и решенията на АББ са големи български компании в енергийния бизнес: НЕК, Е-ОН, ЧЕЗ, ЕНЕЛ, ЕВН, както и други важни компании в българската индустрия.

 В автоматизация компанията предоставя оборудване за български електроцентрали, разработвайки модерни решения за защита и контрол. Също така, с помощта на голямата дистрибуторска мрежа в цялата страна, АББ България доставя продукти и решения за битови нужди, услуги, комунални услуги, промишлени клиенти, нови проекти, но също така и за възстановяване на стари съоръжения.

 Производствените бази на АББ в страната се намират в Петрич – за продукти ниско напрежение, в Севлиево – за продукти високо напрежение и трансформатори, и в гр. Раковски – за продукти ниско и средно напрежение. Компанията разполага и със сервизен център за турбокомпресори във Варна, както и Общ център по счетоводство и човешки ресурси в гр. Раковски. АББ има над 1800 служители в България.

 АББ България ЕООД

 София
Централен офис
Бул. Христофор Колумб 9, Етаж: 3;
1592 София, България
Телефон: +359 2 807 5500;
Факс: +359 2 807 5599
Имейл: [email protected]
Website: www.abb.bg
SM: Facebook; LinkedIn; Google+
Blog: АББ Дискусии
 

Мнения

Напиши мнение за АББ България ЕООД - Централен офис, София (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АББ България ЕООД - Централен офис, София! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Костов 19 Nov 2015 14:32

Бил съм клиент на Абб България, и по-точно в сервизна база за турбокомпресори във Варна. Останах впечатлен от обслужването и работата на момчетата там.Няма как да не ги препоръчам на всички, които ползват специализираните им услуги!

Павлин Гълъбов 12 May 2015 16:49

В енергийния бизнес съм и разчитам на сътрудничеството с АББ България за поддръжка на соларни генератори и професионални консултации. Получавам коректност и професионализъм.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.