Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

АБВ ПРОЕКТ

АБВ Проект ООД е консултантска фирма, чиято дейност е съсредоточена в проектирането на строителни конструкции, строежи, консултантски и административни услуги, изготвяне на насоки за строителни и архитектурни дейности, изцяло съобразени със ЗУТ.

АБВ Проект ООД е проектантско бюро с опит в сферата на консултантските услуги, отнасящи се до строителни и монтажни дейности. Фирмата е физически ситуирана в гр. Казанлък, но екипът ѝ от опитни и квалифицирани инженери има възможност да изготви Вашия проект, да даде насоки и алтернативи при взимането на решения, независимо от местоположението Ви:
Основните цели на фирмата са лоялност към клиентите, бързо, точно и акуратно планиране на дейностите, както и различен спектър от услуги, които ще дадат възможност за оптимална реализация на идеите.


АБВ Проект ООД предлага индивидуални и комплекси решения, както и:

• Проектиране на обекти с различно предназначение
• Архитектурна дейност
• Административни услуги
• Подготовка документи УВЕ (акт 16)
• Строителни конструкции
• Консултации и оценки на съответствието на инвестиционните проекти

Фирмата разполага с модерни технологии и съвременен софтуер, за да подходи адекватно към индивидуалните изисквания на своите клиенти.

АБВ Проект ООД  - Очакваме да ни потърсите!

Адрес: гр. Казанлък, ул. „Бенковски“ № 26, ет. 2, ап. 4
тел.: 0431 62417
email: [email protected]

Мнения

Напиши мнение за АБВ ПРОЕКТ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АБВ ПРОЕКТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.