Нестандартно оборудване и екипировка - производство и търговия в България

Varrio Sport - All Seasons Outdoor

София, ул. Проф. Христо Данов 11, вх. Е, офис 6

Varrio Sport - All Seasons Outdoor e платформа за спортна екипировка, аксесоари и безплатна информационна среда за всички активно, здравословно и приключенски мислещи хора. Ефектна селекция на продукти, услуги и консултации за всички спортове.

МЕХАНИКС ГРУП

Драгор,

Нашата цел е да предложим на индустриалните клиенти завършеното решение за производство на детайли, което пести време, управленски усилия, разходи за контроли, гарантира качество на продукцията и сигурност на доставките.

ФУЛ ИНЖЕНЕРИНГ

Телефон: 0888973075; 032262628

Пловдив, ул. Коматевско шосе 54

Фул Инженеринг ООД предлага производство и ремонт на инструменти за машини за вакуумно формоване и пенозапълване. производство на нестандартно оборудване и резервни части. Висококвалифицирани специалисти, качествено изпълнение на заявка в срок.

ТИХЕРТ

Шумен, ул. Антим I 38

Проектиране, производство и ремонт на Инструментална екипировка: Шприцформи; Щанци; Пресформи за гума; Пресформи за леене на алуминий; Бластформи; Резервни части и детайли. Обемна и нишкова ерозия.

МЕТАЛ МИКРОН

Дупница, Индустриална 3

Фирмата е специализирана в конструиране и производство на инструментална екипировка и нестандартно оборудване - щанци, шприцформи за пластмасови изделия, детайли от цветни метали, калъпи за гума, заваръчни изделия, изделия от листов материал.

ВПК ЕВРОТЕХ

Казанлък, ДК Арсенал, пощ. кутия 59

Фирма ВПК ЕВРОТЕХ предлага специализирано приборостроене за фармацевтичната, хранително - вкусовата, металообработващата промишленост. Машинният парк включва всички универсални и специализирани машини.