Нестандартно оборудване и екипировка - производство и търговия в България

Varrio Sport - All Seasons Outdoor

София, ул. Проф. Христо Данов 11, вх. Е, офис 6

Varrio Sport - All Seasons Outdoor e платформа за спортна екипировка, аксесоари и безплатна информационна среда за всички активно, здравословно и приключенски мислещи хора. Ефектна селекция на продукти, услуги и консултации за всички спортове.

ТИХЕРТ

Шумен, ул. Антим I 38

Проектиране, производство и ремонт на Инструментална екипировка: Шприцформи; Щанци; Пресформи за гума; Пресформи за леене на алуминий; Бластформи; Резервни части и детайли. Обемна и нишкова ерозия.

ФУЛ ИНЖЕНЕРИНГ

Телефон: 0888973075; 032262628

Пловдив, ул. Коматевско шосе 54

Фул Инженеринг ООД предлага производство и ремонт на инструменти за машини за вакуумно формоване и пенозапълване. производство на нестандартно оборудване и резервни части. Висококвалифицирани специалисти, качествено изпълнение на заявка в срок.

МЕХАНИКС ГРУП

Драгор,

Нашата цел е да предложим на индустриалните клиенти завършеното решение за производство на детайли, което пести време, управленски усилия, разходи за контроли, гарантира качество на продукцията и сигурност на доставките.

ВПК ЕВРОТЕХ

Казанлък, ДК Арсенал, пощ. кутия 59

Фирма ВПК ЕВРОТЕХ предлага специализирано приборостроене за фармацевтичната, хранително - вкусовата, металообработващата промишленост. Машинният парк включва всички универсални и специализирани машини.

МЕТАЛ МИКРОН

Дупница, Индустриална 3

Фирмата е специализирана в конструиране и производство на инструментална екипировка и нестандартно оборудване - щанци, шприцформи за пластмасови изделия, детайли от цветни метали, калъпи за гума, заваръчни изделия, изделия от листов материал.