Недвижими имоти - наемане и покупко-продажба в България

БЪЛГАРИЯ ЛЕГАЛ

Телефон: 0886462040

Варна, ул. Стефан Стамболов 8

Адвокатска кантора България Легал оказва правна помощ, юридически консултация и др. Намира решение за всеки правен казус. Юристи-експерти в наказателното, вещното, търговското, семейното, банковото, данъчното право. Счетоводни услуги на високо ниво.

АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕГИДА

Телефон: 0878511622; 0886660330

Бургас, ул. Васил Априлов 20

Агенция ЕГИДА е с основен предмет на дейност покупко-продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти, основно в региона на Бургас и Южното Черноморие. Предлагаме цялостно обслужване от маркетинговото проучване на пазара и др.

МАША КРАСС

Телефон: 087 8364168

Варна, ул. Опълченска 10

Фирма 'Маша Красс' ООД е основана през 2003 г. в град Варна с основен предмет на дейност инвестиции в строителство на недвижими имоти и впоследствие тяхната продажба, както и девелопмънт на територия и развитие на инфраструктурата.

КОТА СЕРВИЗ

Телефон: 0888450539

София, ул. Данте1А

Луксозни имоти в София - наеми и продажби на къщи и апартаменти на топ-локации - Бояна, Симеоново, Драгалевци, Център. Ново строителство. Консултации и квалифицирана помощ. Съвети за имоти - полезни публикации. Пусни обява.

АЙ БИ ДЖИ РИАЛ ЕСТЕЙТС

Телефон: 0878466690

Русе, ул. Чавдар Войвода 12

Ай Би Джи Риал Естейтс е Вашият верен помощник в избора на недвижим имот. Фирма с 10 годишен опит в търговията с недвижими имоти - винаги в услуга на клиента. Преференциални предложения, разнообразни оферти, изгодни цени.

АДВОКАТ ТАНЯ САВОВА

Телефон: 055928008; 0878336416

Карнобат, ул. Георги Димитров 6, партер, кантора 1

Адвокат Таня Савова купува приоритетно земеделска земя в землищата на община Сливен и община Карнобат, както и във всички останали общини в цялата страна. Изкупуване на земя при готови документи до данъчни оценки, включително плащане веднага.

И.Г. СТРОЙ

Несебър, Софроний Врачански 4

Фирмата се занимава с наемане и покупко-продажба на недвижими имоти. Целта ни е да задоволим потребностите на клиентите си, като предлагаме изгодни оферти, съобразени с търсения от тях имот.

БЪЛГЕРИЪН ПРОПЪРТИС ФОР СЕЙЛ

Елхово, Търговска 71 вх. A

Основната дейност на БЪЛГЕРИЪН ПРОПЪРТИС ФОР СЕЙЛ е недвижими имоти - наемане и покупко-продажба.

Имоти Банско БГ

Банско, ул. Глазне 43

Агенция за недвижими имоти в Банско и региона, специализирана в продажбата на ваканционни имоти. Имаме опит и във вторичните продажби на имоти. Предлагаме на купувачите най-добрия имот, на купувачите - най-добрата цена. Адекватна оценка и консултация

ВЕЛМАР ЕСТЕЙТ

Балчик, ул. Черно Море 7

Фирма ВЕЛМАР търгува с недвижими имоти по българското черноморие и по точно регионите Варна и Добрич.Сътрудничи си с партньори от Германия, Русия и Великобритания

КУРТЕВ

Варна, бул. Княгиня Мария-Луиза 26

Агенция Куртев предлага посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на апартаменти, къщи, вили, парцели, хотели, заведения и магазини. Агенцията предлага крайбрежни и планински имоти, имоти в страната, селски имоти и имоти в града.

Прайм имоти

София, бул. Шипченски проход 63, ет.5, офис 503

Агенция Прайм Имоти ЕООД е специализирана в посредничество при сделки с недвижими имоти - покупка, продажба, наемане, отдаване, управление, консултации в областта на недвижимата собственост и инвестициите, съдействие за отпускане на кредит и др.

ИЩАР НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Троян, Раковски 1

Предлага недвижими имоти в Троянския балкан и региона: къщи, апартаменти, вили, парцели, градини, ливади, ниви, гори, оценяване, оценки, преотреждане на земеделска земя , промяна на предназначение на земи. Евтини къщи парцели апартаменти.

АГРОМАРК

Балчик, ул. Дионисополис 1, ет. 2

Агенция за недвижими имоти, обслужваща цялото Северно черноморие. Ние предлагаме: покупко-продажба на имоти; отдаване и наемане на имоти; геодезическо проектиране и измерване; оценка и промяна предназначение на имоти; управление на имоти и проекти.

ГАНЧО ГЪРЧЕВ-ВАРИАНТ-ГРИГОР ГЪРЧЕВ

Панагюрище, Георги Бенковски 8

Недвижими имоти ВАРИАНТ ГЪРЧЕВ. Актуални оферти за покупко -продажба, наем и управление на недвижими имоти.

ВАРНА НОФ ПРОПЪРТИС

Балчик, ул. Приморска 8

VarnaNorthProperties предлага недвижими имоти по Северното Черномориеб - Варна, Златни Пясъци, Албена, Кранево, Балчик, Голф Игрищата, Каварна, Генерал Тошево, Шабла и околностите. Посредничество при покупка, продажба, наемане или управление на имоти

БУЛГРИЙС - ПРОПЪРТИ ЕНД СЪРВИС ЕООД

Сандански, ул. Македония 39 ет. 2

Агенция за недвижими имоти-кантора Сандански извършва покупки, продажби, отдаване под наем на апартаменти, къщи, промишлени сгради, ресторанти,земеделски земи.Фирмата предлага и нощувки в семейни хотели или частни квартири без комисионна за наемателя

КРИСМЕРК

Бяла, Хаджи Димитър 12

Фирмата се занимава с продажба на селски имоти в югоизточната и северно-централната част на България. Продажба и на недвижими имоти по наречието на река Дунав. Член е на националното сдружение за недвижими имоти.

Park View Residence 3 - продажба на апартаменти в София

София, ж.к. Банишора, бул. Ген. Николай Г. Столетов 31

Ако търсите да закупите нов апартамент в София, ние предлагаме недвижими имоти в жилищен комплекс от затворен тип Park View Residence 3. Имот ново строителство директно от инвеститор. Разгледайте нашият сайт.

ДАВИДОВ И БОЕВ ПРОПЪРТИ

Сандански, ул. Христо Смирненски 15

Агенция Давидов и Боев пропърти предлага атрактивни имоти в град Сандански и региона. Занимава се с покупко -продажба на недвижими имоти.

СИБИЛЛА

Карлово, Търговска 13

Основната дейност на фирмата е сделки с имоти, наеми, консултации, договори, тежести и нотариално изповядване на сделки. Заедно до финала на сделката, защото ценим доверието Ви и искаме да останем приятели.

Агенция за недвижими имоти Актив

Търговище, Раковски 75

Фирмата се занимава с посредничество при покупо-продажби на недвижими имоти и при отдаване под наем или наемане на недвижими имоти; Изготвяне на всички видове договори, пълномощни и др., необходими при сделки с недвижими имоти; имуществени застра-ки.

БЪЛГЕРИЪН КЛАСИКС

Карнобат, България 5

Фирмата БЪЛГЕРИЪН КЛАСИКС ООД извършва дейност Недвижими имоти - наемане и покупко-продажба. Фирмата се намира в Карнобат и можете да се свържете на телефон 0559 22485.

БГРЕНТАЛС КОМ

Балчик, Приморска 8, комплекс Марина Сити

Специализирана компания за отдаване на луксозни ваканционни имоти, частни студиа, апартаменти и вилни комплекси под наем. Предлагаме ви подбрана колекция от алтернативи за морски и планински отдих.

БЪЛГАРИЯ ИМОТИ ООД

Карлово, ул. Общински пазар 24

България имоти ООД гр. Карлово посредничи при покупко-продажба на всички видове недвижими имоти, на територията на България. Фирмата съдейства за изготвянето на всички документи за финализиране на сделка. Маркетингови проучвания, консултации.

ВИНЕХС

Троян, Сградата на РПК, ет.2

Предлага атрактивни имоти сред красивата природа на Троянския балкан. Извършва посредническа дейност при покупко-продажба в района на Община Троян и Община Априлци.

ХЕМУС КОНСУЛТ ООД

Троян, ул. Опълченска 1

ХЕМУС КОНСУЛТ ЕООД се намира в град Троян и е консултантска компания, която се занимава с изготвянето на пазарни експертни оценки, подготовка на проекти за финансиране от европейски и български фондове при покупка на недвижими имоти.

ИМОТ ИНВЕСТ-ДИМИТЪР ТОДОРОВ

Карлово, Васил Левски 3

Продава и отдава под наем имоти в Карлово - студия, едностайни, двустайни, тристайни, многостайни апартаменти, земеделски земи. Консултации, коректност и конкурентни цени.

РОЕЛ - ВЕНЕТА ТРИФОНОВА

Берковица, Шабовица 23

Агенция РОЕЛ е една от най - динамично развиващите се компании на българския пазар, като посредническа фирма за недвижими имоти. Фирмата има създадени важни стратегически партньорства както в страната, така и извън нея.

БЪЛГАРИЯ ЗА ВАС

Несебър, Христо Кудев 16, офис 3

Агенция за недвижими имоти и услуги, която работи основно в региона на община Несебър. Извършва покупко-продажба на недвижими имоти, туристически услуги и атракциони, автомобили под наем, отдаване на ваканционни имоти под наем.

ИНФО

Велики Преслав, Б.Спиров 84

Професионална агенция за недвижими имоти - купува, продава и отдава под наем. Индивидуално обслужване на всеки клиент на високо ниво. Съдействие при изготвянето на всички документи за финализиране на сделка.

ДЕА ИМОТИ

Балчик,

Покупко- продажба на имоти, строителство и ремонтни услуги, промяна предназначение на земеделски земи, юридически услуги.

ПАЗАР

Лом, ул. Георги Манафски 21

Фирмата се занимава с купуване, продаване, даване под наем, наема – апартаменти, къщи, офиси и парцели в Лом.

СКИПРОПЪРТИ БОРОВЕЦ

Самоков, ул.Искър 117

Skipropertybg.com е утвърдена агенция за недвижими имоти. Предалгаме богат избор на ски и планински имоти. Съдействаме при всички етапи на сделката, при проектиране и започване на ново строителство, с управление, поддръжка и отдаване под наем.

НАЙ-ДОБРИТЕ БЪЛГАРСКИ ИМОТИ

Елхово, Славянска 5

Предлагаме голямо разнообразие от имоти: селски къщи, апартаменти, вили, хотели, в регулация, земеделска земя, парцели. Осигуряваме на нашите клиенти пълни правни, данъчни и счетоводни услуги.

МАКС БГ

Бургас, Хан Крум 2А

Посредничество и инвестиции при недвижимите имоти. Наемане и покупко-продажба на недвижими имоти. Изгодни оферти, съобразени с търсения от клиента имот.

ЛИДЕРА ЕООД

Пловдив, ул. Гладстон 56

Агенция Лидера се занимава с посредничество при сделки с недвижими имоти. Продава и отдава под наем имоти. Предлагаме атрактивни имоти в района на Пловдив. Извършваме оценки на имоти и проучване на пазара при конкретно търсене.

БУЛЛЕНД

Дупница, ул.Солун 2, ет. 2, офис 6

Агенция за недвижими имоти БУЛЛЕНД предлага коректност и информираност на своите клиенти. Подпомага при получаването на кредит и консултации във връзка с наемането или покупко-продажбата на имоти. Извършване на огледи в удобно за клиента време.

АФРОДИТА - КУНКА ТОТКОВА

Стрелча, Дружба 2, в читалището, ет.2

Портал за недвижими имоти - безплатни обяви за имоти - купува, продава, дава под наем. Обяви за апартаменти.

Галера пропъртис

Варна, бул.Приморски 55

Галера пропъртис ЕООД предлага пълен набор от услуги, съпътстващи покупко-продажбата на недвижими имоти. Консултации, съдействие за банкови кредити, управление на недвижима собственост.

ВАЛИ-Ж.БАЕВА

Карнобат, Кооперативна 2

Фирмата се занимава с изкупуване на земеделска земя от частни клиенти. Изкупуване и управление за жилища.

РЕЙТИНГ

Пловдив, ул. Скайлер 5А

Агенция за недвижими имоти РЕЙТИНГ извършва покупки-продажби, наеми, замени, консултации и управление на недвижими имоти на територията на Пловдив и страната.

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ НЕДЯЛКОВ

Казанлък, Дондуков 4

Агенция за посредничество при търговия с недвижими имоти и строителство. Услуги: консултантски услуги, покупко-продажби, отдаване под наем, експертни оценки, проекти за жилищно кредитиране, управление на недвижима собственост, юридическо обслужване.

БАЛКАНСКИ ИМОТИ

Трявна, П. Р. Славейков 4

Сделки с недвижими имоти в Трявна и страната. Недвижими имоти - купува, продава и отдава под наем. РаБоти с частни лица и фирми.

ДОНАТЕКС ИНВЕСТ

Карлово, Васил Левски 7

ДОНАТЕКС защитава интересите на клиентите си и осигурява необходимото юридическо и консултантско съдействие до деня на нотариалното прехвърляне на имота.Фирмата активно рекламира в печатни и интернет издания в областта на недвижими имоти

Имоти КАЗА

Перник, ул. Черешово топче 7А, партер, офис 4

Агенция Имоти-Каза предлага посредничество при търговия с недвижими имоти - продажби и наеми. Недвижими имоти в град Перник и околностите. Актуалните оферти може да видите на нашия сайт.