Метали, сплави, отливки и полуфабрикати - преработка и търговия в България

МЕТАЛ - М - СОФИЯ

Телефон: 0886448526; 0882639088

София, бул. Сливница 566

Първият автоматизиран Мулти-Сервизен център за търговия с черни и цветни метали в България. Плазмено рязане, гилотини, хидравлична преса, триролкова машина за огъване на профили и тръби, абкант преса и шест машини за автоматично рязане.

ГИТ ИНЖЕНЕРИНГ

Телефон: 0888142676

Габрово, ул. Орловска 166 А

ГИТ Инженеринг ООД е фирма с дейност в сферата на индукционното горене и термообработката на метални елементи. Разработка и внедряване на индукционни пещи с метален тигел за топене на метали и сплави. Фирмата осигурява монтажни дейности и сервиз.

ТЕХНОКОМЕРС АТ

София, ул. Тунджа 26

Прецизно серийно струговане, инструментална екипировка, нестандартно оборудване, 3D моделиране и промишлен дизайн. Леене на алуминий - кокилно и пясъчно. Механична обработка на отливки и стоманени детайли - ЦПУ стругове, фрези и протяжна машина.

ПИК-2003

Телефон: 082828600; 0888926027

Русе, ЗММ, ул. Стефан Караджа 12

ПИК-2003 ООД предлага на пазара продажба от склад на конструкционни, инструментални, бързорезни стомани, от профили с кръгло, квадратно, правоъгълно сечение, разкрой и рязане на лентоотрезни машини и газо-пламъчно рязане на ламарини.

ТИХЕРТ

Шумен, ул. Антим I 38

Проектиране, производство и ремонт на Инструментална екипировка: Шприцформи; Щанци; Пресформи за гума; Пресформи за леене на алуминий; Бластформи; Резервни части и детайли. Обемна и нишкова ерозия.

САМСУНГ СИ & ТИ ДОЙЧЛАНД

София, бул. Драган Цанков 36, стая 701 Б

Станете част от голямото семейство на Samsung CNT - световен лидер в търговията с промишлени стоки като химикали, стомана, както и организиране на проекти за производство на енергия, енергия от възобновяеми източници и развитието на инфраструктурата.

ХЕЛИОС 46 ЕООД

Телефон: 0887933688

Варна, ул. Владислав Варненчик 279

Хелиос 46 е фирма, извършваща термична обработка на черни и цветни метали, металографски изследвания, цементация в газова среда, азотиране и карбонитриране на метали.

ИПО

Карлово, Промишлена зона

Механично производство, металолеене и производство на гъвкави хидравлични и пневматични съединения, обслужващи минната, минно-обогатителната и пътно-строителната индустрия.

АУРУБИС БЪЛГАРИЯ

Пирдоп, Индустриална зона

АУРУБИС БЪЛГАРИЯ е специализирана в производство и търговия с меден концентрат - металургия, рафинерия за катодна мед, производство на сярна киселина и обогатителна фабрика. Аурубис е водеща интегрирана група за производство на мед и най-големият пре

ЕЛЕКТРОСТОМАНА 2004

Карлово, Дъбенско шосе 47

ЕЛЕКТРОСТОМАНА 2004 е производител на детайли от стомана и чугун с различно индустриално предназначение.Изработва изделия от легирани,нелегирани и високо-легирани манганови и други стомани,сиви и модифицирани чугуни.Предназначени за мелници,трошачки

БАМЕКС

Пловдив, бул.Асеновградско шосе 2

БАМЕКС е водещо леярско предприятие, което предлага производство и търговия на чугунени изделия, изделия от черни и цветни метали, пожарни хидранти, декоративни отливки от чугун и цветни метали, резервни части за механично и технологично оборудване.