Мебели - производство в Троян

КАТОН - ТОНИ ТОДОРОВ

Троян, Христо Ботев 105

Фирма КАТОН - ТОНИ ТОДОРОВ се занимава с производство на мебели от масив, цалостно обзавеждане на жилища, офиси , хотели.

АКРИДА

Тетевен, Воловиите 5

Акрида ЕООД е производител на интериорни врати с HPL ламинатно покритие, естествени фурнири, цветно лаково покритие или комбинация. Мебели и детайли за мебелното производство по проект на клиента.

ИНТЕР ПЛАСТ ГРУП

Троян, Захарий Зограф 20

ИНТЕР ПЛАСТ ГРУП - гр. Троян се занимава с производство на мебели. Фирмата изпълнява поръчки по индивидуални проекти, прави фурнироване.

Мапа&Ко.

Троян, ул. Незабравка 47

Мапа и Ко ООД е компания за производство на луксозни мебели. Ние сме динамично развиваща се компания с над 15 години опит в производството на мебели от масивна дървесина, както и комбинирани от масив и различни видове плоскости.

РАКО

Троян, Криволак 45

Дейността на фирма РАКО е мебели - производство.

ДИЗАБАН-Л.БАНЧЕВ

Ловеч, Стара планина 47

Производител на тръбни мебели за кафенета, дискотеки, ресторанти и хотели.

ММ ПЕТКО ПЕТКАНСКИ

Орешак,

Фирма ММ ПЕТКО ПЕТКАНСКИ се занимава с производство на мебели . Богат асортимент.

АГАПИ СТИЛ - МИНКО РУСКОВ

Троян, Генерал Карцов 304

Фирмата има традиция в производството на нестандартна бутикова мебел, дограми и всякакъв вид изделия от дърво. Произвежда всички видове кошери. Работи по програми за субсидиране и индивид. поръчки. Реставрацията на стари къщи е раздел от дейността ни

ДАРИУС

Троян, Орешак ул. Хемус 107

Дариус ЕООД е създадена през 1995 г. Предлагаме обзавеждане на ресторанти и хотели. Произвеждаме луксозни мебели от масив с модерен дизайн и високо качество за обзавеждане на трапезарии, кухни, дневни.

ТРИМАКС

Тетевен, Воловиите 10

Фирмата се занимава с производсво на мебели от масив и обзавеждане . Богат асортимент.

ЕКО БРИК

Троян, ул. Ст.Българенчето 187

Дружеството ЕКО БРИК е основано през 1999 г. Неговата основна дейност е преработване на остатъчни дървесни частици и превръщането им в един сравнително нов за българския пазар продукт - еко брикети.

ФАМА-А.АТАНАСОВ

Орешак, Даскал Петър

Фирмата се занимава с производсво на мебели и обзавеждане . Богат асортимент.

ВЕЛГА

Ловеч, Мизия 10

Основана в края на 1989 г., фирма Велга произвежда и предлага на пазара тапицирани мебели за Вашия дом, офис, хотел или ресторант. Ние съчетаваме с модерни технологи и използването на машини с цифрово управление, гаранция за постоянно качество.