Мебели - производство в България

 

Стара Загора, бул. Руски 6

 

Дейността на фирма ДИЗАЙН АРТ е свързана с проектиране и комплексно обзавеждане на офиси, хотели, аптеки, обществени сгради, заведения и жилища. Изготвяме индивидуални проекти за обзавеждане, съобразени изцяло с желанията на клиента и модните линии.

  Карта    
 

телефон: 0884 214 734 ;

Варна, бул. Сливница 98

 

Фирма МЕБЕЛ СТИЛ предлага проектиране и производство на мебели за: кухни, спални, детски стаи, офиси, болнично обзавеждане, обзавеждане за хотели, обзавеждане за заведения, преградни стени за WC кабинки, интериорни врати.

  Карта    
 

Велинград, Н.Й.Вапцаров 33

 

Фирмата се занимава с производство на мебели. Богат асортимент от кухни , спални, мека мебел, гаредероби, скринове, маси и др. Работим по индивидуални проекти.

 

Троян, кв. Орешак, ул. Хемус 107

 

Дариус ЕООД е създадена през 1995 г. Предлагаме обзавеждане на ресторанти и хотели. Произвеждаме луксозни мебели от масив с модерен дизайн и високо качество за обзавеждане на трапезарии, кухни, дневни.

 

телефон: 042640296; 0886 662 200

Стара Загора, кв. Индустриален

 

'Роси' ЕООД - материали и машини за производство на мебели: мебелен обков, разнообразие от ПДЧ и МДФ плоскости, МДФ профили, мебелни дръжки, кухненски аксесоари за вграждане, алуминиеви профили, водобранни лайсни. Най-доброто за вас! 'РОСИ' ЕООД

  Карта    
 

телефон: 028310310;

София, Брегалница 62

 

Проектиране и производство на хладилни и топлинни витрини, стелажи, специализирано хладилно оборудване, цялостно обзавеждане на търговски обекти, хладилни и неутрални барове, сладкарски витрини, крайстенни витрини, витрини за сладолед.

  Карта    
 

Харманли, Ханска 3

 

Фирма ЕТ НАДКО ГОГОВ се занимава с производство на мебели. Богат асортимент.

 

Трявна, ул. П.Р.Славейков 93

 

Фирмата се занимава с производството на мебели и обзавеждане за дома. Богат асортимент.

 

Асеновград, Цар Иван Асен 129

 

Мебелна фабрика Уста Чохата е утвърдена фирма за производство на мебели. Фирмата извършва доставка и монтаж на мебели за домове, офиси, заведения и хотели на едро и дребно. Изработва и други уникални мебели по поръчка и изделия от дърво.

 

Калековец, Република 15

 

Фирмата се занимава с производство на мебели. Работи по поръчка.

 

Нова Черна, Ал.Стамболийски 37

 

Фирмата се занимава с производство на мебели . Богат асортимент.

 

Якоруда, Цар Борис III 232

 

ЕТ Емил Бучков предлага обзавеждане на жилищни и обществени помещения, задоволявайки всякакви нужди и вкусове. За високото качество на столовете голямо значение имат помощните материали, които фирмата използва в своето производство.

 

телефон: 0888 925 283 ; 0887 917 196

София, ул. Околовръстен път 36

 

Кухненски мебели; мебели; mebeli; гардероби; спални; търговско обзавеждане

 

телефон: 0887 865 969 ; 0885 910 739

Казанлък, бул. Никола Петков 1

 

Фирма УДЛЕНД МЕБЕЛ ЕООД производежда мебели от естествено дърво, като използва широколистна дървесина - дъб, бук, ясен, акация, череша, орех.

  Карта    
 

телефон: 0887 540 583 ;

София, жк. Бъкстон, ул. Иван Сусанин 43

 

Борса за матраци Вит е най-големият търговец на матраци в България. При нас може да откриете всички водещи марки матраци на едно място: Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Honey,Мамино, Росмари, Блян, Gold Apolo, Paradise, Pininfarina, Schlaraffia

 

Дуванлии, Хисар 1

 

Фирмата предлага проектиране и производство на мебели от масивна дървесина за цялостно обзавеждане на хотели, офиси, градини, кухненско обзавеждане и всичко за дома .

 

София, Предстои откриване -

 

Борса за матраци Вит е най-големият търговец на матраци в България. При нас може да откриете всички водещи марки матраци на едно място: Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Honey,Мамино, Росмари, Блян, Gold Apolo, Paradise, Pininfarina, Schlaraffia

 

Севлиево, Гладстон 1

 

Фирма СИТИ МЕБЕЛ гр.Севлиево произвежда изключително комфортни мебели за вашия дом. Меки, уютни и с високо качество. Производство, продажба, монтаж.

 

Ардино, Тютюнева 43

 

Фирма ШАНСИ произвежда мивки и плотове за кухня, маси, первази за под прозорци, бар-плотове и други нестандартни изделия от полимермрамор. Ние гарантираме добро качество, професионална изработка, устойчивост и здравина на изделията.

 

Храбрино, Рогошко шосе 36

 

Фирмата се занимава с производство на мебели .

 

Ловеч, Мизия 10

 

Основана в края на 1989 г., фирма Велга произвежда и предлага на пазара тапицирани мебели за Вашия дом, офис, хотел или ресторант. Ние съчетаваме с модерни технологи и използването на машини с цифрово управление, гаранция за постоянно качество.

 

Костинброд, ул. Ломско шосе - Малка падина

 

Специализирани сме в проектиране и изработване на мебели според индивидуалните изисквания на нашите клиенти. Разработваме проекти и обзавеждаме апартаменти, къщи, вили, офиси, дискотеки, клубове, барове, ресторанти, магазини, хотели, кино зали и др.

 

Троян, Нейчо Войвода 1

 

Фирмата произвежда битова и сувенирна керамика.Ориентирано в производството на мебели за дома и офиса,търговско обзавеждане с отлично качество.Гамата от видове и размери е с широк диапазон,включително и по индивидуална поръчка на клиента

 

Germany, Schwandorf, Bellstrasse 3a

 

Gesco-metall GmbH Schottenhamml-Biegetechnik is a German company specialized in bending technology, especially for windows, doors and facades as well as for special profiles for industrial vehicles.

  Карта    
 

Орешак,

 

Фирма ММ ПЕТКО ПЕТКАНСКИ се занимава с производство на мебели . Богат асортимент.

 

София, ул. Капитан Димитър Списаревски 24

 

Мебелна компания ЕНИКОМ-М е създадена през 2000г. Oсновен приоритет на фирмата е създаване на уют, хармония и красота във всеки дом. Продуктите на Еником-М са с доказано качество и произход от водещи световни и български производители.

  Карта    
 

телефон: 054832057; 054832052

Шумен, ул. Алеко Константинов 24 до Била

 

Основна дейност на 'МИПА' ООД е проектиране, производство и предлагане на пазара на стандартни, нестандартни и мебели по индивидуални проекти от ламинирани плоскости, MDF, както и на мебели от МДФ в комбинация с ПВЦ фолио.

  Карта    
 

Кюстендил, Оборище 14

 

Производство на мебели от масивна дървесина, на спални комплакти, холни гарнитури, секционни шкафове, кухненски мебели, ъглови етажни легла, мебели по поръчка, дограма.

 

Банско, Глазне 19

 

Мебели РАХОВ разполага със собствена производствена база на територията на гр.Банско , оборудвана е с нови високотехнологични машини, гарантиращи качеството на предлаганите продукти. Мебелите ни са собствено производство.

 

Троян, Генерал Карцов 304

 

Фирмата има традиция в производството на нестандартна бутикова мебел, дограми и всякакъв вид изделия от дърво. Произвежда всички видове кошери. Работи по програми за субсидиране и индивид. поръчки. Реставрацията на стари къщи е раздел от дейността ни

 

телефон: 073560770;

Мусачево, ул. София 11

 

Групата Фришайс със своите 52 локации в 14 държави, представлява водещият търговец на дървен материал за Централна и Източна Европа.

  Карта    
 

Орешак, Д. Василешки 27

 

Благодарение на профисионализма и високото качество на изработваните изделия, фирма Олимпия успешно се налага на пазара вече 14 години. Разнообразието на предлаганата продукция удовлетворява изискванията на българския пазар и чуждестранните клиенти.

 

Самоков, Преспа 18

 

Фирма САМЕЛ ДИЗАЙН ООД в Самоков се занимава с мебели и обзавеждане за дома - производство.

 

Дупница, кв. Рампа, ул. Свети Иван Рилски 203

 

Мебелна къща Фиоре работи в областта на производство и търговия с мебели. Тук може да намерите готови предложения от каталози и ваши идеи. В магазините проектират всякакъв вид мебели, предлагаме на клиентите пълен пакет услуги.

 

Велинград, Хан Аспарух 81

 

Фирма Хоби Дом ЕООД има над 15 години опит в производството на мебели от масивна дървесина, ПДЧ, МДФ и други. Работим с партньори от цялата страна и произвеждаме обзавеждане за хотели, офиси, частни домове. Доставка и монтаж на място.

 

Барутин, Север 5

 

Фирмата се занимава с производство на мебели . Богат асортимент.

 

Сливен, Клокотница 6, вх. A

 

Фирма ТЕХНОНАДЗОР - СЛ се занимава с производство на мебели.

 

Пловдив, ул. Кичево 1

 

Борса за матраци Вит е най-големият търговец на матраци в България. При нас може да откриете всички водещи марки матраци на едно място: Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Honey,Мамино, Росмари, Блян, Gold Apolo, Paradise, Pininfarina, Schlaraffia

 

Germany, Hemer, Schottlandstrasse 6

 

Manufacture of office, business and warehouse fixtures as well as park and street furnishings. Also products in the field of security - cleanliness - order, especially ashtrays and wastebaskets.

  Карта    
 

Гоце Делчев, Ю.Гагарин 24

 

Фирмата се занимава с произвотство на мебели, врати от МДФ дърво и други. Предлагат и трислойна дървена дограма, както и стъклопакети.

 

Трявна, ул. Украйна 158

 

Фирмата се занимава с производство на мебели и обзавеждане за дома. Богат асортимент.

 

София, жк. Люлин

 

Борса за матраци Вит е най-големият търговец на матраци в България. При нас може да откриете всички водещи марки матраци на едно място: Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Honey,Мамино, Росмари, Блян, Gold Apolo, Paradise, Pininfarina, Schlaraffia

 

Орешак, Даскал Петър

 

Фирмата се занимава с производсво на мебели и обзавеждане . Богат асортимент.

 

Бяла, ул. Хелвеция 6

 

Иновативна мебелна фабрика, която се занимава с производство на висококачествени корпусни мебели. Нашият асортимент включва мебели за бита, ресторантско и хотелско обзавеждане, както и за магазини. Фабриката е обурудвана с модерен машинен парк.

 

Велинград, Индустриална зона

 

Производство, проектиране и монтаж на мебели в класически стил, изработени от бук, дъб в комбинация с МДФ с естествен фурнир. Широка гама стандартни и луксозни мебели за обзавеждане на офиси, заведения, хотели, банки, комплексно обзавеждане на дома.

 

Троян, Акад.А.Балевски 18

 

РИКО СТИЛ се намира в полите на Стара планина, в град Троян, известен не само в България със своите традиции и качество в мебелното производство. В момента е една от най-добрите фабрики за производство на столове и маси от масив и естествени фурнири.

 

телефон: 029457533;

София, жк. Хаджи Димитър, ул. Спас Гинев 1

 

Борса за матраци Вит е най-големият търговец на матраци в България. При нас може да откриете всички водещи марки матраци на едно място: Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Honey,Мамино, Росмари, Блян, Gold Apolo, Paradise, Pininfarina, Schlaraffia

  Карта    
 

Троян, Незабравка 47

 

Мапа и Ко ООД е компания за производство на луксозни мебели. Ние сме динамично развиваща се компания с над 15 години опит в производството на мебели от масивна дървесина, както и комбинирани от масив и различни видове плоскости.

 

Горна Оряховица, Сидер войвода 39

 

Фирмата предлага мебели за обзавеждане на дома и офиса.

 

Трявна,

 

Фирма Винтайм изработва мебели за дома и офиса, ПВЦ дограма, интериорни и външни врати, дървена дограма, мебели с дърворезба. Изработва мебели по поръчка.

 

Горна Оряховица, Иван Вазов 3, вх. 2

 

Изработват се мебели по индивидуален проект на клиента с безплатен монтаж и доставка, а именно – кухни, спални, детско и офис - обзавеждане, хотели, магазини и интериорни врати. Мебелите са с високо качество и изящен дизайн.Произвежда вътрешни врати

 

Троян, Ст.Българенчето 187

 

Дружеството ЕКО БРИК е основано през 1999 г. Неговата основна дейност е преработване на остатъчни дървесни частици и превръщането им в един сравнително нов за българския пазар продукт - еко брикети.

 

телефон: 032621650; 029587926

Пловдив, Пловдив, бул. 6 септември 252

 

Бенефис ЕООД е оторизиран представител за Бьлгария на TON - Чехия - фирма с над 150 години история в производството на мебели от вита дьрвесина - столове,маси и закачалки. Бенефис ЕООД разполага сьс склад в Пловдив и магазин в София.

  Карта    
 

Кривина, Искър 53

 

Фирма ЛИНА ЕМ се занимава с производство и търговия с мебели.

 

Казанлък, 23-ти Пехотен Шипченски полк 114

 

Мебели Стил е с доказано качество в производството на богат асортимент от маси, столове, люлки и шезлонги от масивна дървесина. Продуктите са леки и удобни, подходящи за интериорно и градиснко приложение.

 

Долна Оряховица, Любен Каравелов 25

 

Фирма СТИЛ 07 СТАТИ АГОВ се занимава с производство на мебели.

 

Стара Загора, бул. Христо Ботев 104

 

Борса за матраци Вит е най-големият търговец на матраци в България. При нас може да откриете всички водещи марки матраци на едно място: Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Honey,Мамино, Росмари, Блян, Gold Apolo, Paradise, Pininfarina, Schlaraffia

 

Кубрат, Цар Освободител 68

 

Производство и търговия на мебели от масивна букова дървесина - маси, столове и шкафове, обработени с екологично чисти водоразтворими байцове и лакове. Качествени мебели за кухни, дневни, трапезарии и детски стаи, мебели за релакс.

 

Троян, Христо Ботев 105

 

Фирма КАТОН - ТОНИ ТОДОРОВ се занимава с производство на мебели от масив, цалостно обзавеждане на жилища, офиси , хотели.

 

Велинград, Лермонтов 3

 

Фирмата прозивежда мебели за дома , офиса, хотела и ресторанта .

 

Перник, кв. Изток, в сгр. Контролно-диагностичен пункт, ул. Благой Гебрев -

 

Борса за матраци Вит е най-големият търговец на матраци в България. При нас може да откриете всички водещи марки матраци на едно място: Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Honey,Мамино, Росмари, Блян, Gold Apolo, Paradise, Pininfarina, Schlaraffia

 

Царацово, Царацовско шосе

 

Ретро М се стреми да прави уникални мебели, със собствен стил и с качество, достойно и за най-взискателните. С разнообразието на разработените от нас модели създаваме елегантен интериор с индивидуалност.

 

Паталеница,

 

Фирма Мерко разполага със собствена производствена база и производствен цех за мебели, оборудван със съвременни и модерни машини. Основната дейност на фирмата е производство на всякакъв вид мебели, дограма и врати.

 

Троян, Криволак 18

 

Фирмата се занимава с производство на мебели от масивна дървесина, МДФ и фурнировани плоскости.

 

Трявна, ул. Украйна 159

 

Фабрика за производство на мебели и обзавеждане от масивна дървесина - дъб, бук, череша, чам и липа. Проектиране, изработка доставка и монтаж на кухненско, спално и дневно обзавеждане, както и за офиси, магазини, заведения, хотели.

 

Севлиево, Зеленковец 7

 

Производството на кухни с класически и модерен дизайн, маси и трапезарии, както и нестандартно обзавеждане. Фабриката работи със съвременни, високотехнологични и производителни машини. Висококвалифициран екип с доказан професионализъм.

 

Несебър, Изгрев 25, вх. A

 

Фирмата произвежда мебели и врати. Предлага и различни аксесоари за своята продукция. Разнообразие от модели и видове мебели от дърво:офис мебели, спални, кухни, детски стаи, всекидневни. Дървени врати:вътрешни и външни врати, ХДФ и стъклени врати.

 

Троян, ЛЪКАРИЦА

 

Фирмата е специализирана в производството и търговията на мебели - нестандартни маси и столове, изработени от масивна букова дървесина и МДФ. Голямо разнообразие от модели, цветове и дамаски. Поръчки с нестандартни размери!

 

София, жк. Зона Б18, ул. Симеон, бл. 8

 

Борса за матраци Вит е най-големият търговец на матраци в България. При нас може да откриете всички водещи марки матраци на едно място: Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Honey,Мамино, Росмари, Блян, Gold Apolo, Paradise, Pininfarina, Schlaraffia

 

Пролеша, Стопански двор

 

Проектиране, производство и монтаж на кухненски мебели, обзавеждане на офиси и апатраментни комплекси, търговски вериги: рецепции, облицовки, легла, гардероби, маси, кухненски шкафове, кухненско оборудване, както и богата гама от аксесоари.

 

Гоце Делчев, Дунав,складова база Сердика 1В

 

Фирма ДОМЕНА ООД произвежда мебели от за вашия дом и офис. Изработваме мебели по индивидуален проект за кухни, спални, дневни, детски стаи, трапезарии, офис обзавеждане. Използваме доказани с времето висококачествени материали и обков.

 

Нови Искър, кв. Кумарица, ул. Йове войвода 11

 

Фирма ЯНА ДИЗАЙН изработва мебели по индивидуални проекти и интериорни решения.

 

телефон: 068604306;

Ловеч, ул. Цар Освободител 58

 

Мебелна фирма Кедър 92 ЕООД- гр. Ловеч. Производство на мека мебел по индивидуален проект, цялостно обзавеждане на дома, детски стаи. Обзавеждане на офиси, хотели и обществени сгради. КЕДЪР 92 ЕООД е частна фирма, основана през 1992 г.

  Карта    
 

Орешак, д-р Б.Пейчев 8

 

Фирма Адис е създадена през 2003 г. в с. Орешак, Троянско. Основен предмет на дейност е производство на маси и столове с изключетелно висок клас на качество. Чрез прилагане на последните нови технологии постигаме високото качество на изделията ни.

 

Нови Искър, Грозданка 1

 

Фирма СТИЛМАН решава конкретни задачи и възникнали потребности, предава готов продукт – цялостнo интериорно решение. Решаваме проблеми и създаваме нови възможности за бизнеса, удовлетворяваме потребностите на домакинствата.

 

телефон: 035951355;

Велинград, ул. Чавдар Войвода 29

 

'Мебеллукс' изработва високачествени мебели Фабриката ни е оборудвана със съвременна теника, която дава оптимална възможност за производство на качествени мебели според изискванията на ЕС.

  Карта    
 

Бяла, Ив.Вазов 7

 

Основната дейност на фирмата е търговия с мебели. Предлагат комплексно обзавеждане за дома и офиса, също така и щори и дограми.

 

Троян, Васил Левски 259

 

Фирма Гадевски ООД произвежда маси и столове. Плотовете се изпълняват от стъкло, дърво, пдч, размер и форми. Собствена производствена база. Голямо разнобразие от модели.

 

Разлог, Голак 25

 

Фирмата се занимава с производството на мебели и обзавеждане на дома.

 

Germany, Porta Westfalica, Kreckenhof 1

 

Manufacture of profiles for the furniture, window, construction and electronic industry. We process ABS, PVC, PS, PC, PMMA, PE etc. Processing works like sawing, drilling, milling etc. are possible.

  Карта    
 

Якоруда, Хр. Ботев 51

 

Фирмата Аксел 95 е регистрирана през 1995г. Занимава се с производство на мебели от иглолистна дървесина. Производството е изцяло за износ.Фирмата разполага с пълен комплект за преработване на масивна дървесина.

 

Търговище, Трайко Китанчев 41

 

Освен в аптечното обзавеждане фирмата е специализирана в изработката на мебели за дома, офиса, магазина, хотела и ресторанта. Предлагаме мека мебел, маси и други допълнения. Работим по индивидуален проект за всеки клиент.

 

телефон: 029310997; 029311266

София, ул. Професор Иван Георгов 3

 

Продажба на едро и дребно на материали за мебелното производство. Проектиране, производство и търговия с мебели. Ламинирани плоскости от дървесни частици, кухненски плотове и гръбчета, кантове от фурнир за кухненски плотове. Доставка в цялата страна.

  Карта    
 

Трявна, ул. Ангел Кънчев 152

 

Фабрика за производство на паркет. Основен предмет на дейност е износ на заготовки за паркет- паркетина от бук и дъб за Турция.

 

телефон: 056828256; 0888 254 416

Бургас, кв. Победа, ул. Байкал 9

 

Дриймс ЕООД - проектира и произвежда мебели в Бургас: кухни, спални, гардероби, портманта, дрешници, детска стая, хотелски стаи, офис обзавеждане. Нашите мебели са със подчертана индивидуалност и комфорт, съобразени с желанието на клиента.

  Карта    
 

Хасково, кв. Източна индустриална зона-до Техномаркет Европа

 

Продажба,търговия и материали за мебелното производство, ЛПДЧ, МДФ, кухненски плотове и гърбове, кантове. Фирмата е дистрибутор на гръцките фирми - SHELMAN, AKRITAS, ALFA WOOD,дистрибутор на Тополница-Кастамону.Инфо на www.rea-ab.com, rea_ab@abv.bg

 

Смолян, Изгрев 22

 

Производството на фирмата е изцяло ориентирано към използването на масивна дървесина – иглолистна и широколистна. Специализирано е в изработването на корпусна мебел за дома, хотелско обзавеждане, обзавеждане на заведения за хранене, градинска мебел.

 

София, жк. Света Троица, бл. 347 вх. Б

 

При нас в TOPCHO.BG можете да закупите меките удобни фотьойли познати като ПУФОВЕ или БАРБАРОНИ. Изработени от различни видове кожи и дамаски, и пълни с EPS гранули , пуфовете заемат формата на вашето тяло и са изключително удобни.

  Карта    
 

Асеновград, Асен Карастоянов 10

 

Фирмата e специализирана в изработването на мебели, съобразени с желанията на клиента, предпочитаните материали и цветова гама. Всеки проект се изработва индивидуално по желание на клиента.

 

Айтос, Гоце Делчев 48

 

Основният предмет на дейност е дизайн, проектиране, производство на мека мебел, кухни, трапезни и холни маси, столове, интериорни врати, обзавеждане на хотели и заведения, разработване на индувидуални проекти, комплексно обзавеждане.

 

Смолян, Хан Аспарух 4

 

КЕМИ ДИЗАЙН ООД e специализирана в изработването на мебели от МДФ и ПДЧ, съобразени с желанията на клиента, предпочитаните материали и цветова гама. Всеки проект се изработва индивидуално по желание на клиента.

 

Крън, Петко Маналов 7

 

Фирма Качан Али Качан се занимава с производство на мебели , богат асортимент.

 

Шивачево, ул. Ленин 1

 

Произвеждаме клинозъбно съединени плотове и плотове от цели ламели. Дебелина от 16мм до 41мм. Широчина до 1250мм. Дължина до 4500мм. Производители сме и на дървени пелети. Високо качество, ниско съдържание на пепел.

  Карта    
 

Троян, Радецки 9

 

Произвеждаме мебели, дограма, аксесоари за кухня, детски играчки, сувенири. , дървени изделия, перки за парапланери и делтапланери. Работим с масивен дървен материал. Фирмата изработва мебели и изделия по желание на клиента.

 

телефон: 052610270;

Варна, ул. Битоля 10

 

'ИМПАЛА' ООД е фирмата, която стои зад мебелите 'МЕБЕЛИ ГРУДЕВ' и интериорните врати 'OPEN DOOR'. От проектирането през производството до монтажа на мебелите, хората, обединени от общата идея да има все повече доволни клиенти, работят за вас!

  Карта    
 

Дупница, Рилски манастир 33

 

Фирма МЕЛАМИН 15 години създава уют за своите клиенти. Работим с добре подбрани материали, а дизайнерския ни екип удовлетворява изискванията на клиентите за естетика, красота и функционалност. Работим изключително по индивидуални проекти.

 

Скутаре, Стопански двор

 

Фирмата се занимава с производство на мебели . Богат асортимент.

 

Austria, Wien, Effingergasse 23a

 

For 30 years, BELENOS HandelsgmbH has been your specialist for distribution of products and solutions for clean-rooms, laboratory & clean-room equipment, laboratory filtration and eye and emergency showers.

  Карта    
 

телефон: 052611229; 052611228

Варна, ул. Атанас Стоев 5

 

Фирма Руди-ан Варна е с основна дейност производство на мебели за: дневна, спалня, хотели, детска стая, заведения, офиси. Производство на канапета /разтегателни/, дивани, холни гарнитури, маси, столове и др.

  Карта    
 

Севлиево, Александър Стамболийски 14

 

Фирма ЕВРОМЕБЕЛ ПАВЕЛ ПЕТРОВ се занимава с производство на мебели.

 

Велинград, Ангел Кънчев 6

 

Фирмата е с доказан опит в производството на мебели. Разполагаме с богата гама от креативни и дизайнерски мебели за обзавеждане на дома и хотела от иглолистна дървесина - натурална и оцветена., МDF и ПДЧ.

 

Севлиево, Митрополит Климент 22

 

Фирмата предлага луксозни мебели от дърво и стъкло.

 

Ловеч, Стара планина 47

 

Производител на тръбни мебели за кафенета, дискотеки, ресторанти и хотели.

 

Дупница, Саморанска 5

 

Фирма МЕБЕЛ ИНВЕСТ се занимва с производство на мебели масив и ламинат.

 

Добровница, Стопански двор

 

Произвежда мебели от масивна дървесина за дома - кухни, легла, гардероби, скринове и маси - стандартни и по индивидуален проект. Фирмата разработва и модели на базата на мостри или технически спецификации.

 

Негован, Коцина махала 11

 

Цялостен интериорен дизайн на жилища и обществени заведения. Производство и дизайн на мебели за дома - кухни, спални, детски, хол, антрета, бани и обществени заведения - офис, ресторанти, аптеки, магазини.

 

телефон: 0879 457 448 ;

Бургас, к-с Славейков, бл. 55 вх. п

 

Дизайн груп е компания за директен внос на висококачествени, професионални мебели за вътрешно и външно обзавеждане на хотели, ресторанти, клубове, апартаментни комплекси, градини и домове. Богато разнообразие от модели, големи складови наличности.

  Карта    
 

Велинград, кв. Индустриален, ул. Георги Кирков

 

Производство на столове и маси от масивна дървесина - бук, чам, дъб. Масите и столовете са подходящи за кухни, дневни, трапезарии, както и за открити площи (градини). Качество и удобство за вашия дом!

 

Тетевен, кв. Воловиите

 

Фирмата се занимава с производсво на мебели от масив и обзавеждане . Богат асортимент.

 

Костинброд, ул. Ломско шосе 1

 

Фирмата се занимава с производство на мебели, богат асортимент, индивидуални проекти.

 

Велинград, Д-р Петър Берон 64, вх. A

 

Произвеждаме всички видове мебели от масивна маса без ограничения в дървесните видове, един от най-надеждните партньори в мебелното производство с големите си производствени капацитети, професионалното отношение и доживотният сервиз.

 

Варна, ул. Атанас Москов,Аквацентър 3, ет. 2

 

Производство на мебели за дома /кухни, спални, трапезарии, детски стаи, гардероби и антрета/, офис, вила, магазин. Хотелско и барово обзавеждане. Фирмата предлага доставка, монтаж, гаранционно и следгаранционно поддържане.

  Карта    
 

Варна, ул. Страхил войвода 40, партер

 

Марина-СМ ЕООД е производител на широка гама интериорни и входни врати, голямо разнообразие от естествени фурнири, ламинати и обков, фасадна ПВЦ и алуминиева дограма, стандартни и нестандартни решения за всеки дом, офис, хотел.

  Карта    
 

телефон: ; 0898 496 947

Ямбол, ул. Димитър Благоев, бл. 18

 

Мебелна къща 'Марчело' - производство, продажба и монтаж на мебели, изготвяне на проект за разстановка на мебелите по помещения. Мебелите са със съвременен дизайн – функционални, ергономични, удобни и практични. Комплексно и модулно обзавеждане.

  Карта    
 

телефон: 0878 636 213 ; 0878 250 150

Разград, кв. Бизнес зона –Перистър, ул. Мебелна, бл. 2

 

Фирма РИТЪМ АРТ произвежда и предлага мебели за цялостно обзавеждане. Мебели по идивидуален проект! Склад за консумативи за мебелно производство.

 

Троян, Захарий Зограф 20

 

ИНТЕР ПЛАСТ ГРУП - гр. Троян се занимава с производство на мебели. Фирмата изпълнява поръчки по индивидуални проекти, прави фурнироване.

 

Лом, Дунавска 10

 

Основен предмет на фирмата е ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ, комплексно проектиране и производство на мебели. Работи по индивидуален дизайн, съобразен с всички желания на клиента, както и с готови мебелни проекти. Включва нестандартни решения.

 

Батишница, Дунав 2, вх. A

 

Дейността на фирмта е производство на мебели.

 

телефон: 0889 719 335 ; 082847200

Русе, кв. Източна Промишлена Зона, ул. Тракция 6

 

Дизайн, производство и продажба на кухни, обзавеждане за дома, офиси, бизнес и административни сгради, хотели и магазинно оборудване.

  Карта    
 

Банско, Плиска 16

 

М-Стил 99 ООД произвежда предимно корпусна мебел по поръчка. Работи с масив - ореx, бук, дъб, череша и чам, както и с фурнировани и ламинирани плоскости. Фирмата разполага с модерно машинно оборудване и отлично подготвен персонал.

 

Белене, Малчика 18, бл. 3 вх. B ет. 1 ап. 1

 

Фирмата се занимава с производство на мебели. Богат асортимент.

 

Свищов, Петър Парчевич 5

 

ФАВО ИНТЕРИОР предлага цяластни интериорни решения и всичко за обзавеждането на жилищни , обществени и административни сгради. Със своя дългогодишен опит и висококвалифициран персонал фирмата се наложи с високо качество, качествени материали и цени.

 

Нови Искър, Липите 47

 

Водени от принципното си разбиране за максимално улесняване на Клиента, съобразяване изцяло с неговите желания и изисквания, ние разработихме и предлагаме цялостен пакет от Услуги - от първоначалната консултация до окончателното реализиране на проект

 

телефон: 0898 898 484 ;

София, жк. Надежда, до метростанция Бели дунав, бул. Ломско шосе, бл. 632

 

Борса за матраци Вит е най-големият търговец на матраци в България. При нас може да откриете всички водещи марки матраци на едно място: Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Honey,Мамино, Росмари, Блян, Gold Apolo, Paradise, Pininfarina, Schlaraffia

 

телефон: 0884 273 727 ;

София, жк. Лозенец, бул. Черни връх 74

 

Борса за матраци Вит е най-големият търговец на матраци в България. При нас може да откриете всички водещи марки матраци на едно място: Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Honey,Мамино, Росмари, Блян, Gold Apolo, Paradise, Pininfarina, Schlaraffia

 

Асеновград, Козановско шосе 4

 

Фирмата се занимава с производство на мебели. Предлага богат асортимент и индивидуални проекти.

 

Твърдица, Хан Аспарух 29

 

Фирма ДАСТ 02 ИВАН КАМБУРОВ е с традиции в производството на мебели, интериорни елементи, дървена и алуминиева дограма. Създадена е през 2002 г. и е ориентирана към вътрешния пазар.

 

Аксаково, Г.Петлешев 1, вх. A

 

Фирмата произвежда водопроводни части и услуги

 

телефон: 0882 725 227 ;

София, жк. Овча купел 1, бул. Овча купел 22

 

Борса за матраци Вит е най-големият търговец на матраци в България. При нас може да откриете всички водещи марки матраци на едно място: Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Honey,Мамино, Росмари, Блян, Gold Apolo, Paradise, Pininfarina, Schlaraffia

 

Вършец, Република 2, вх. A

 

Фирма Пентоп е създаздена през 1990г. Специализира се в производство на маси, столове и легла от парен бук. Производството непрекъснато се разширява.

 

Дряново, ул. Стара Планина 1

 

Фирмата е прозводител на мебели от масивна дървесина. Основана е през 1959 г . в гр. Дряново.

 

Пирдоп, Княз Ал. Батенберг 2

 

Фирмата преработва дървесина и произвежда мебели от масив. Проектиране, производство и монтаж на мебелно обзавеждане за хотели, ресторанти и офиси. Работим по индивидулани проекти по желание на клиента.

 

Банкя, Г.С.Раковски 17А

 

Производство на олекотени мебели с модерен дизайн от огъната многослойна слепена дървесина. Претапициране и реставриране на мека мебел. Изработка на тапицирани матраци по размери на клиента. Ушиване на пердета и калъфки за мебели.

 

Велинград, Крупская 21

 

Фирма ЕТ Светослав Велинов е оборудвана с професионални машини, позволяващи производството на мебели за комплексно обзавеждане на жилища, офиси и хотели. Използват се разнообразни материали. Предлага собствен транспорт и монтаж на място.

 

Кубрат, Кирил и Методий 5

 

Фирма ДИМИТЪР ДИМОВ - ЯВОР - 93 предлага кухненска мебел от масивна дървесина. Осигурен монтаж и транспорт. Дистрибутор за Североизточна България.

 

Карлово, Ген. Заимов 24

 

Фирмата произвежда, доставя и монтира мебели. Изпълнява нестандартни решения за вашият дом, офис и хотел, разполага с нови специализирани машини. Материалите са сертифицирани за качество и имат гаранции за екологичност.

 

София, жк. Младост 4, бул. Околовръстен път 267

 

Хипермаркет за мебели и аксесоари Комо предлага цялостни решения за обзавеждането на всекидневна, спалня, детска стая, баня, антре и офис. Многообразие от модерни аксесоари и мебели на достъпни цени!

  Карта    
 

Дупница, кв. Промишлена зона, ул. Софийско шосе 6

 

Дизайн, проектиране и производство на мебели от ламинирани ПДЧ, MDF и фурнировани плоскости. Разполагаме с производствен цех, работим по индивидуални проекти. Предлагаме още услуги в сферата на битовата химия - латекс, бои и бояджийски пособия.

 

Карлово, Хан Крум 8

 

Основната дейност на фирмата е претапициране на мебели и автомобили. Предлагат се услуги със собствен превоз, безплатен в рамките на общината, по домовете и на място. Фирмата търгува с оригинални дамаски и изкуствени кожи.

 

Килифарево, Иван Мангов 13

 

Фирма ДАНИВАН-08 ЕООД е създадена през 1999 г. в град Килифарево. Основната дейност на фирмата е производство на мебели по поръчка . Фирмата изработва кухни, спални, гардероби, холово обзавеждане, детско обзавеждане от различни материали – ПДЧ, МДФ,

 

Тетевен, Воловиите 5

 

Акрида ЕООД е производител на интериорни врати с HPL ламинатно покритие, естествени фурнири, цветно лаково покритие или комбинация. Мебели и детайли за мебелното производство по проект на клиента.

 

Кадиево,

 

Работилница Изид се занимава от 1990г. с проектиране и изработка на всякакъв вид мебели по поръчка. Обичаме да работим с масивно дърво , мдф, пдч , като понякога комбинираме тези материали с метал, стъкло, кожа, камък.

 

телефон: 0885 344 425 ;

Габрово, кв. Войново,под Техномаркет, ул. Софийско шосе 1

 

Мебелна къща Саракта се занимава с проектиране, производство и продажба на мебели - кухни, спални, детски стаи, бебешки легла, маси, столове, секции, мека мебел, антрета, офис столове, офис мебели, градинска мебел, хотелско обзавеждане, матраци.

  Карта    
 

Балчик, Хр. Ботев 37

 

Фирмата предлага проектиране и изработване на мебели по индивиуален проект- кухни, спални, детски стаи, трапезарии, антрета и др. Изготвяне на проект на място при клиента - Балчик, Варна, Добрич.

 

Димитровград, Ем.Станев 16, вх. A

 

Фирма ГИДА 91 е специализирана в производството на кухненско обзавеждане, спални, секции, интериорни врати и др. Нашата задача е вашият хотел, дом или офис да излъчват оригиналност и стил.

 

телефон: 0879 999 142 ; 0888 925 283

София, ул. Чепинско шосе 15

 

Кухненски мебели; мебели; търговско обзавеждане; обзавеждане за магазини; обзавеждане за дома; спални

  Карта    
 

Несебър, Еделвайс 6, вх. Б

 

МЕБЕЛ ГРУП изготвя индивидуални интериорни решения и проектиране за вашия дом, офис, хотел или заведение. В спектъра на нашата дейност са включени всички услуги на интериорния дизайн, включително 3D визуализация на интериор с конкретни форми,цветове

 

Сливен, Братя Миладинови 18

 

Нимис Мебели е мебелна марка в Южна България, вече 18 години. Тя е основана, като ателие за поръчкови мебели. Изработва и серийни модели, но изключителен приоритет имат мебелите по поръчка с идивидуален проект и се вземат в предвид идеите на клиента.

 

Харманли, Илинден 17, вх. A

 

Фирма Явор-Генев гр. Харманли е насреща произвежда и предлага всички видове мебели, дограма, навеси, беседки, по поръчка. Фирмата също предлага и доставка на дървен материал.

 

Трявна, ул. Христо Ботев 66

 

Основната ни дейност е дървопреработване и производство на мебели, врати и дограма. Разполагаме с добре оборудвана материална база със съвременни машини. Изпълнение на серийни и единични поръчки. Предлагаме нестандартни дизайнерски и стилни решения

 

Germany, Drachselsried, Ringstrasse 15a

 

Manufacturer of children’s furniture for hotels, gastronomy, kindergarten and hospitals, cots stackable or hinged within 10 seconds, foldable diaper changing tables, stackable high chairs

  Карта    
 

Пловдив, бул. Княгиня Мария Луиза 25а

 

Zarra Design – олицетворение на стилния и изискан вкус, съчетан с модерно мислене и достъпни цени. Фирмата предлага производство на висококачествени дизайнерски мебели, ремонт и претапициране на стари мебели, мебели по поръчка на клиента.

  Карта    
 

Петрич, ЕВРОЛА 5

 

РИВА 21 e специализиранa в търговското обзавеждане за хотели, ресторанти и други заведения за хранене и развлечения.Предлагаме широка гама от столове, барстолове, кресла и маси с усилена конструкция, специално разработена съобразно изискванията Ви.

 

телефон: 0897 974 535 ; 056814166

Бургас, жк. Славейков, бл.157, срещу МОЛ Галерия, бл. 157

 

Мебели от масив, маси и столове с уникален дизайн и перфектно качество на достъпни цени, задоволяващи всички изисквания на модерния и съвременен клиент.Намерете ни в специализирания магазин– ВАРИАНТИ, където ще откриете всичко от което се нуждаете.

  Карта    
 

телефон: 0885 763 670 ;

София, жк. Младост 4, бл. 431

 

Борса за матраци Вит е най-големият търговец на матраци в България. При нас може да откриете всички водещи марки матраци на едно място: Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Honey,Мамино, Росмари, Блян, Gold Apolo, Paradise, Pininfarina, Schlaraffia

 

Нова Загора, Просвета 1

 

Фирма Спринт 2007 е производител на мебели с дългогодишен опит в производството на корпусна мебел за целия дом, както и проектиране, производство, доставка и монтаж на мебели по поръчка от ПДЧ и MDF изцяло съобразени с желанията и нуждите на клиента.

 

Раковски, П. Богдан 10А

 

Производство на мебели за дома и офиса. Голямо разнообразие от модели.

 

телефон: 0896 606 222 ; 0898 234 343

София, бул. Проф.Ив.Георгов 3

 

Производство на стандартни и нестандартни мебели за дома и офиса, търговско оборудване, хотели и заведения.

  Карта    
 

Батак, Иглика 6

 

Фирмата се занимава с производство на мебели . Богат асортимент.

 

Каварна, Г. Кирков 5

 

Производство на мебели и оборудване за учебни заведения. Предлагаме мебели за училища, детски градини и университети, които са съобразени с критериите за ергономичност, функционалност и удобство.

 

Велинград,

 

Мебелна фирма 'Братя Коцеви' развива дейност в сферата на производството на мебели. Продуктовата гама на мебелната фабрика се състои главно от масив - спални, кухни, маси, скринове, столове. Мисята им е да създават комфорт и уют във всеки офис и дом

 

Germany, Urbach, Siemensstrasse 1-3

 

Schock Metall develops, manufactures and provides ball type guides, ball bearing slides, telescopic slides and linear slides as well as roll formed special profiles and components upon customer requirements

  Карта    
 

Велинград, Цар Калоян 16

 

Мебели Ибчо е производител и търговец на мебели с голям цех за производство на мебели от масив, ПДЧ и МДФ. Два магазина във Велинград.

 

Велинград, Тодор Каблешков 40

 

Фирмата е производител на богата гама мебели за вътрешно обзавеждане от масивна дървесина – БОР, СМЪРЧ. Разполага със собствена производствена база оборудвана със съвременна технология,която спомага за производството на голям капацитет за кратък срок

 

телефон: 0868831617;

Силистра, ул. Тутраканска 4

 

Мебелна фабрика 'ДИМОВ' извършва производството на корпусна и мека мебел, като по-голям дял заема корпусната, а меката мебел се предлага предимно в собствените магазини на фирмата. Мебели по поръчка на клиента от 'ДИМОВ'.

  Карта    
 

Свиленград, Ген.М.Д.Скобелев 61

 

Фирмата предлага механизми за дивани, стелажи за битови нужди и промишленост; нестандартно оборудване. Приемник е на завод за нестандартно оборудване и резервни части.

 

Асеновград, Цар Освободител 45

 

Фирма HMD - Христозови Мебел Дизайн ООД се занимава с проектиране и изработване по индивид. поръчки на мебели, вътрешни стълби и парапети, интериорни врати. Също с изработване на специализирани мебели, резбовани мебели уникати, църковни иконостаси.

 

Балша, Борова 22

 

Фирмата предлага мебели за обзавеждане на дома и офиса.

 

Троян, Криволак 45

 

Дейността на фирма РАКО е мебели - производство.

 

Велинград, Раковска 6

 

Фирма БУЛТЕР се занимава от 2002г. с производство и продажба на стилни мебели с италиански дизайн и качество. Съществува възможност и за изработка на индивидуални проекти. Основните ни търговски партньори са от Европейския Съюз.

 

Дупница, Никола Малашевски 20

 

Фирма МЕБЕЛИНИ се занимава с производство и продажба на мебели. Богат асортимент.

 

Горна Оряховица, Наум Охридски 2

 

Дейността на фирма МЕБЕЛ КОМЕРС е мебели - производство.

 

Килифарево, Надя Попова 12

 

Производство на нестандартни мебели, мебели по индивидуален проект, стандартни мебели, реставрация, производство на старинни кресла, дивани с естествена кожа, дърворезба и др.

 

Велинград, Пионерска 57

 

Фирма НЮ ДЕЙЗИ се занимава с проектиране и изработване по индивид. поръчки на мебели, вътрешни стълби и парапети, интериорни врати.

 

Търговище, Трайко Китанчев 23

 

Фирма Полин 92 извършва дейност дограма и стъклопакет - производство, продажба, монтаж.

 

София, жк. Дружба 2, до блок 306

 

Борса за матраци Вит е най-големият търговец на матраци в България. При нас може да откриете всички водещи марки матраци на едно място: Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Honey,Мамино, Росмари, Блян, Gold Apolo, Paradise, Pininfarina, Schlaraffia

 

Велинград, ул. Скриеница 18

 

Фирма Бин 2 ЕООД е производител на мебели за дома,офиса или хотелско обзавеждане от масив, МДФ, ПДЧ, предлага и мебели по индивидуален проект, производствения цех се намира във Велинград.

 

Пещера, Васил Левски 6

 

Производство на висококачествени мебели - мека и корпусна мебел, спални комплекти, холни секции и тапицирани дивани. Работим по индивидуален проект и размери на клиента.

 

София, Ботевградско шосе 691

 

Проектиране и изработка на мебели за дома, офиса, обзавеждане за хотели, заведения и магазини. Кухни, интериорен текстил, осветление. Мека и корпусна мебел - разнообразие от модели, избор между голям асортимент от дамаски, естествени кожи и еко кожи.

 

Поморие, Манастирска 1

 

Фирмата се занимава с производство на интериорни врати и корпусна мебел.