Лекотоварни автомобили в София

ПОРШЕ БГ

София, Младост 4, Бизнес парк София, сграда 7Б, ет.4

Порше БГ е представител за България на марките Volkswagen леки и лекотоварни автомобили, и луксозната марка Audi. Добре развита дилърска и сервизна мрежа, с традиция в продажбите и с опит в поддръжката и гаранционното обслужване на трите марки.

НАТАЛИ 88

София, ул. Гео Милев 132 вх. Б

Натали 88 е лицензиран международен автомобилен превозвач. Извършва вътрешни и международни превози. Притежава автопарк, отговарящ на новите Европейски стандарти за извършване на международен превоз на товари от квалифицирани професионалисти.

ПОРШЕ СОФИЯ ИЗТОК

Герман, бул. Околовръстен път 360

Комплексът предлага автомобили и лекотоварни автомобили Volkswagen - продажба и сервиз. Голям избор от резервни части на склад и бърза доставка. Модерно оборудван сервиз, опитен и квалифициран търговски екип. Сервиз за каросерийни ремонти.

ПОРШЕ ПЛОВДИВ

Пловдив, ул. Пазарджишко шосе 82А

Продажбено-сервизният комплекс Порше Пловдив е разположен на площ от 3000 кв.м. Разполага с оторизиран сервиз за поддръжка на гаранционни и извънгаранционни автомобили с марка Audi, както и извънгаранционни с марка Volskswagen, ежегосно сертифициран.

ПОРШЕ СОФИЯ ЗАПАД

Телефон: 028128480

София, бул. Европа 447

Порше София Запад е продажбено-сервизен комплекс на Audi. Тук може да се запознаете с актуалната продуктова гама на марката, да тествате желания от вас автомобил, да използвате квалифицирани сервизни услуги, да изберете оригинални Audi аксесоари.

ПОРШЕ СОФИЯ ЮГ

София, кв. Овча купел, ул. Бойчо Бойчев 16

Продажбено-сервизният комплекс Порше София Юг е оторизиран дилър на марките Volkswagen Леки автомобили, Volkswagen Лекотоварни автомобили и Das WeltAuto за София и региона, и е част от структурата на Porsche Inter Auto Salzburg.

Телефон: 02 9555420

Адрес: София, Буземска 2

Телефон: 02 831 30 08

Адрес: София, Княгиня Мария-Луиза 145

Телефон: 02 9631381

Адрес: София, Никола Вапцаров 35