Кожени изделия - магазини

Още от древността кожата и изделията от естествена кожа са смятани за ценност. Има различни видове кожа, от различни животни – телешка, овча кожа, кожа с косъм от лисица, заек, самур, чинчила и др., както и еко кожа, на текстилна основа.

Естествената кожа е натурален продукт, който на практика не е нищо повече от една добре обработена животинска кожа. Тя представлява особен вид материал, който е мек, гъвкав и „диша” и поради това дрехите, изработени от него са изключително удобни за носене. Нужно е да се отбележи, че дрехите от кожа пазят човешкото тяло от вятър и студ по естветсвен начин. Тези качества правят естествената кожа желан, и дори предпочитан материал при изработката на екипировка за мотоциклетисти.

В магазините за кожени изделия се предлагат многобройни артикули. Като се започне от дрехи, изработени от естествена кожа , като якета, панталони, шуби, кожени сака и елеци, кожени обувки, та се стигне до по-дребни продукти. Някои от тях са кожени колани, портфейли, чанти, борести, ръкавици.

 

За зимния сезон се предлагат чехли, пантофи и стелки от естествена  овча кожа, както и кожуси.

Артикулът от естествена кожа е отличен подарък за всеки повод.

Предлагат се също така и мебели, тапицирани с естествена кожа. Тяхната цена е по-висока от цената на мебели, покрити с изкуствена или еко кожа, но комфортът е несравним. Както на допир, така и по отношение на лесното почистване,  естествената кожа е с несравнимо предимство.