Климатична, вентилационна и хладилна техника - търговия в България

БРАТЯ ЧИЧЕКЛИЕВИ

Телефон: 028310310

София, ул. Брегалница 62

Проектиране и производство на хладилни и топлинни витрини, стелажи, специализирано хладилно оборудване, цялостно обзавеждане на търговски обекти, хладилни и неутрални барове, сладкарски витрини, крайстенни витрини, витрини за сладолед.

МАКРО КЛИМА

Пазарджик, ул. Ангел Кънчев 33

Макро Клима е лидер в проектирането, производството и монтажа на термопомпи, хладилни и климатични инсталации и термопанели. Предлагаме 24-часово обслужване на нашите клиенти. Сервиз, подръжка и абонаментно обслужване на изключително високо ниво.

КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ, КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА И КЛИМАТИЦИ от ТМЛ КЛИМА

Телефон: 029450101; 0894620101

София, жк. Гоце Делчев, бл. 14, до вх. Б

ТМЛ Клима ЕООД е доставчик и търговец на климатични системи за отопление и охлаждане, климатична техника и климатици. Разнообразие от продукти и широк ценови диапазон - ТМЛ Клима намира верните решения за дома, офиса, хотела или ресторанта.

ЗИЗИ - ЗЕЛЕНЧЕНКО

Телефон: 0886497926

Добрич, ул. Калиакра 4

Проектиране, доставка, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на отоплителни, климатични, соларни и газови инсталации. Внос и търговия на отоплителна и климатична техника. Официален вносител на адиабатни охладители Breezair за България.

ВЕНТИЛАЦИОННИ СИСТЕМИ ОТ ЧЕРНЕВ-КЛИМА

Телефон: 052 696699; 086 836699

Варна, бул. Атанас Христов 12

Фирма 'Чернев клима' е лидер в изграждането на вентилационни системи в североизточна България. Високотехнологичната ни база за изработване на въздуховоди и въздухоразпределителни елементи ни улеснява търсенето на най-подходящите за Вас решения.

ЗИЗИ - ЗЕЛЕНЧЕНКО

Телефон: 052334224; 052510655

Варна, ул. Петър Райчев 14

Проектиране, доставка, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на отоплителни, климатични, соларни и газови инсталации. Внос и търговия на отоплителна и климатична техника. Официален вносител на адиабатни охладители Breezair за България.

ТОТАЛ ТЕРМ

Телефон: 0885555997

София, ул. Атанас Узунов 59

Тотал Терм - отоплителни инсталации, енергоспестяване, климатици и термопомпи. Създаваме комфорт във вашето жилище, използвайки продуктите на реномирани производители на климатична и отоплителна техника - Daikin, Mitsubishi, Viessmann, Immergas, JAGA

ОХ МИРО

Варна, ул. Проф.Н.Державин 15

Фирма Ох-Миро е с 25 годишен опит в предлагането на климатична техника за дома. Представител и дистрибутор на утвърдени марки Midea, AUX, LG, Arielli, Fujji Electric, Panasonic, Mitsubishi, Gree. Безплатна доставка за цялата страна.

Естетик Клима

Бургас, ул. Александър Стамболийски 58

Естетик Клима ЕООД е с дългогодишен опит в изграждането и проектирането на климатични инсталации.Представител на водещи марки Daikin, Mitsubishi Electric, Toshiba, Fujitsu General, Panasonic, Fuji Electric, Gree и Midea. Безплатна доставка.

Телефон: 082 822533

Адрес: Русе, бул. Борисова 99 бл. Йордан Йовков вх. Г