Къщи за гости в Ахтопол

Къща Зеленика

Ахтопол, ул. Зеленика 17

Къща за гости ЗЕЛЕНИКА се намира в град Ахтопол. Съвсем близо е до плажа. Всички стаи са модерно обзаведени с баня, балкон, хладилник, телевизия, интернет.

Къща за гости Цвети

Ахтопол, Христо Ботев 25

Къща за гости Цвети предлага целогодишен отдих и комфорт на своите клиенти. Стаите са модерно обзаведени, целящи да задоволят и най-взискателният вкус. Къщата е разположена на изключително комуникативно място, близо до плажната зона.

Къща за гости Афалина

Ахтопол, ул. Странджа 3

Къща за гости Афалина е в центъра на Ахтопол. Къщата предлага двойни и тройни стаи, които разполагат със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, интернет. Всички стаи са модерно обзаведени.

Къща за гости Маритим

Ахтопол, Васил Левски 17

Маритим се намира на тиха улица, в близост до центъра на града и само на 200 метра от плажа. Разполага с добре оборудвани единични, двойни стаи и апартаменти, като предлага на клиентите си традиционна българска кухня, месни ястия и специалитети.

Къща за гости Морски бриз

Ахтопол, ул. Яна 8

Къща за гости 'МОРСКИ БРИЗ' се намира в град Ахтопол. Разположението на стаите е западно и южно, къщата предлага на гостите си обширен двор със много цветя, всяка стая има модерно оборудване, собствен санитарен възел, хладилник, кабелна телевизия.

Телефон: 089 5484055

Адрес: Ахтопол, Св. Никола 29