Жилищно строителство в България

ГЕЛАК

Телефон: 029622225

София, ул. Люба Величкова 24

ГЕЛАК ООД е специализирана в сферата на строителството, изграждането на мрежи и съоръжения от техническата инфраструктура - водопроводи и канали, ремонтна и аварийна ВиК дейност. Разполага с екип от високо квалифицирани и компетентни специалисти.

МАША КРАСС

Телефон: 087 8364168

Варна, ул. Опълченска 10

Фирма 'Маша Красс' ООД е основана през 2003 г. в град Варна с основен предмет на дейност инвестиции в строителство на недвижими имоти и впоследствие тяхната продажба, както и девелопмънт на територия и развитие на инфраструктурата.

СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ МАИ-ГРУП

Телефон: 032630667

Пловдив, бул. 6-ти септември 126, ет. 1, ап. 1

Строителна компания МАИ ГРУП се занимава с гражданско и промишлено строителство, цялостно изграждане на обекти от метални конструкции, пълен инженеринг в областта на тежката и леката промишленост, спорта и др.

АЙ БИ ДЖИ РИАЛ ЕСТЕЙТС

Телефон: 0878466690

Русе, ул. Чавдар Войвода 12

Ай Би Джи Риъл Естейтс Вашият верен помощник в избора на жилище, къща или квартира под наем. Фирма с 10 годишен опит в търговията с недвижими имоти - винаги в услуга на клиента. Преференциални предложения, разнообразни оферти, изгодни цени.

ЕЛКО-ИРИНА СПАСОВА

Телефон: 0887387857; 0889751709

Димитровград, бул. България 4, вх. Г

Ремонтни и строително-монтажни работи. Поддръжка, ремонт, монтаж на технологично оборудване, машини и съоръжения и промишлено оборудване. Реконструкции на жилищни сгради и помещения. Фирмата е регистрирана в КСБ за строежи от 4 и 5 категории.

ТЕС ЕКОСТРОЙ

Телефон: 0888120120; 0887514531

София, жк. Младост 4, ул. Околовръстен път 276

ТЕС Екострой развива дейности по проектиране и изграждане на сглобяеми сгради, детски съоражения и градинско оборудване. Дървени и метални конструкции, бунгала, вили, вилни селища, детски и спортни площадки, изделия от масивна дървесина.

ДЕКАРТ

Телефон: 0885732572

Варна, жк. Чайка, бл. 2,1 вх. А, партер

Декарт ООД е бюро за архитектурно проектиране на обществени, административни, жилищни и промишлени сгради. Многогодишен опит във всички фази на проектирането. Предлагаме консултации както за частично, така и цялостно проектиране на вашия обект.

АПРОПО - ВИОЛЕТТА БАКУНИНА

Телефон: 08883665768

Казанлък, бул. Княз Александър Батенберг 17

Проектантско бюро Апропо Виолетта Бакунина извършва инвестиционно проектиране и консултации в сферата на строителството. Изработване на проекти и подробни устройствени планове, промяна на предназначението на земеделски земи, консултации.

СРЕГИ

Телефон: 056834222

Бургас, бул. Стефан Стамболов 96, ет.2, офис 3

Строителна фирма Среги вече 26 години професионално и качествено изгражда административни, жилищни и промишлени сгради. Обезпечени сме със собствена механизация и производствено-техническа база. Изпълняваме строително-монтажни работи в срок.

ВЛАДИМА М

Варна, ул. Пейо Яворов 33 - офис

Строителна фирма, вписана в ЦПР на строителя. Продажба на жилища, офиси, магазини директно от строителя. Проектантско бюро с всякакъв вид строително проектиране, технически и енергиен паспорт, обследване и сертифициране на сгради, документи за АКТ 1

ТИ ВИ БИ - СТРОЙ

Димитровград, Стефан Караджа 4

Проектира, изгражда, ремонтира, обслужва гаранционно и абонаментно едно и многофамилни жилищни сгради, административни и търговски сгради, комплекси, турист. обекти, производствени комплекси, сгради , всички видове вътрешни и външни настилки.

ХИТ-А

Бургас, Хан Крум 51

Строителство и ремонт на промишлени, обществени и жилищни сгради. Производство на бетонови и варови разтвори. Всички видове заготовки и монтаж на арматура.

Строителна фирма БОБЪР 92

София, Гоце Делчев бл. 102

Строителна фирма Бобър 92 ООД извършва строителство, основни строителни ремонти, реконструкции, метални конструкции, сухо строителство, обзавеждане по проект на клиента. Работим с професионалисти и качествени материали, за да постигнем най-добри резултати.

ПРЕСТИЖ ПАУНОВ

Батак, Освобождение 7А

ПРЕСТИЖ – ПАУНОВ ЕООД развива своята дейност в областта на строителството и поддръжка на общинската пътна мрежа. Фирмата има основна дейност строителство. Допълнителна дейност на фирмата е транспорт - бетоновози, бетон - помпа.

АЙ БИ БИЛДИНГ

Гоце Делчев, Александър Стамболийски 4

Фирмата е доказано име на българският пазар за строителство на жилищни сгради ремонтна дейност и реконстукции на площадни пространства. Изпълняваме обществени поръчки. Осигуряваме висок жилищен стандарт!

ГЕОПЛАН

София, ул. Оборище 99

Проучване и проектиране. Изграждане на груб строеж. Завършване до ключ. Сухо строителство, реконструкция и обзавеждане на апартаменти и жилищни сгради. Строително-ремонтни дейности и довършителни работи. Изграждане на ел. и ВиК инсталации.