Повече инфо:

 • СПИДИ

  телефон:
  0700 17001, 01700 17001
  адрес:
  СТАРА ЗАГОРА, бул. Патриарх Евтимий 50, на гърба на м-н Айко
  Фирма СПИДИ прави доставки Офисът на СПИДИ се намира на Комуникативно място
  Екстри

  Работно време (пн. - пт.): 08:00ч - 19:30ч Работно време (съб.): 08:00ч - 14:30ч DPD Economy. Евтини и сигурни сухопътни доставки на пратки от и до европейските държави. 3-5-8. Куриерски услуги за пратки до 8 кг на фиксирана икономична цена.

компания СПИДИ
фирма СПИДИ
фирма СПИДИ, раздел Куриерски услуги

За времето от основаването си до сега, Спиди се наложи като водеща куриерска компания със значителен дял пазарен дял в България. Името на Спиди е синоним за бързина, качество и надеждност на предлаганите услуги и решения.

 

През шестнадесетте години от присъствието си на пазара, Спиди постоянно разширява гамата от услуги като диверсифицира съществуващите, предлага на своите клиенти нови допълнителни услуги и индивидуални технологични решения, с които подпомага и оптимизира техния бизнес.

 

Ефективната логистична мрежа и изцяло собствения автопарк от над 700 транспортни средства гарантират 100%-во покритие на територията на страната. Отлично развитата мрежа на Спиди обхваща над 180 офиса в 100 населени места в България. В системата на Спиди работят над 1200 висококвалифицирани служители, които предлагат и осъществяват за клиентите на компанията бързи и ефективни куриерски услуги, обезпечени с необходимата клиентска информация и обслужване.

 

Спиди обогати портфолиото си и със сигурни и ефикасни сухопътни доставки на пратки до европейските държави на оптимални цени, експресни куриерски услуги до всяка точка на света и палетни доставки за страната и Европа с качество, което съответства на високите стандарти на клиентите.

 

От 2012 година Спиди вече е на Българската Фондова борса.

ЗАТВОРИ

Легенда

Плащане с карти
Приспособления за бебета
Паркиране
Позволено за деца
Достъп за инвалиди
Позволено за дом.любимци
Отворено 24 часа
Климатик
Отворено 7 дни в седмицата
Wi-Fi Зона
Домашни посещения
Интернет достъп
Доставка
Комуникативно местоположение