Повече инфо:

 • Ин витро клиника ОЛИМЕД Варна

  телефон:
  052 600027, 087 8107820, 087 8107821
  адрес:
  Варна, ул. Алеко Константинов 5
  Офисът на Ин витро клиника ОЛИМЕД Варна се намира на Комуникативно място
  Екстри

  Олимед разполага с мрежа от консултативни кабинети по ин витро и репродуктивни проблеми. Клиниката работи с Националния фонд за подпомагане на двойки нуждаещи се от ин витро процедури. Центърът е специализиран за лечение на безплодие.

  класификации на Ин витро клиника ОЛИМЕД Варна:
компания Ин витро клиника ОЛИМЕД Варна
фирма Ин витро клиника ОЛИМЕД Варна
фирма Ин витро клиника ОЛИМЕД Варна, раздел Бременност и раждане

Ин витро клиника “ОЛИМЕД – Варна” е основана през 1997 г. от Д-р Маргарита Монастирска. Центърът функционира като частно медицинско заведение за лечение на безплодие. Фундаменталният принцип на работа се заключава в индивидуален подход за към всяка двойка и всеки отделен пациент. Клиниката е сред малкото здравни заведения, които работят целенасочено и задълбочено в областта на мъжкия стерилитет. Доц. Цветан Цветков е сред малцината андролози в страната, като същевременно е и Национален консултант по акушерство и гинекология. Мъжкият стерилитет е често неглижиран, а изследванията показват, че в около 50% от случаите той е причина за невъзможността на двойката да зачене по естествен път. В клиниката са въведени и най-новите методи за извличане на годна семенна течност чрез пункция на семенните канали. Един подход, който дарява бащинство вече на хиляди мъже.
“Олимед” има изградена мрежа от консултативни кабинети по ин витро и репродуктивни проблеми. Такива звена функционират в Добрич, Силистра, Разград и Шумен.
“Олимед” разполага със стационар от болнични легла, приемно-консултативен кaбинeт, кaбинeти за гинекологични, урологични и ендокринологични прегледи; сектор за асистирана репродукция и криoбaнкa за съхранение на замразени ембриони и биonрoдyкти.
Оперативните гинекологични интервенции се извършват в операционните зали на Хирургическата болница “Темелков”, в която е разположена и “Олимед”.
Клиниката инвестира много време и ресурси в изучаване и прилагане на най-новите методи и технологии в областта на асистираната репродукция. “Ин витро” е относително нов и бурно развиващ се дял от медицината, който “усвоява” изключително бързо научните достижения в образната диагностика и специализираната апаратура.
В “Олимед” е въведена система за постоянно повишаване квалификацията на лекарите и специалистите, което макар и скъпо начинание, се доказва като далновидна инвестиция. Човешкият ресурс и научният напредък са двата фактора, които дефинират нашите добри резултати и позитивен имидж. Горди сме, че в екипа ни се открояват изявени специалисти.
Най-силния тласък за развитие на клиниката бе даден със старта на Националния фонд за Асиситирана репродукция. От друга страна, годините на усърдна и последователна работа, дадоха на “Олимед” незаменимо конкуретно предимство на опит, рутина и устойчивост.

 

ЗАТВОРИ

Легенда

Плащане с карти
Приспособления за бебета
Паркиране
Позволено за деца
Достъп за инвалиди
Позволено за дом.любимци
Отворено 24 часа
Климатик
Отворено 7 дни в седмицата
Wi-Fi Зона
Домашни посещения
Интернет достъп
Доставка
Комуникативно местоположение