Повече инфо:

 • МЕТАЛ - М - СОФИЯ

  телефон:
  02 8145555
  адрес:
  София, бул. Сливница 566
  Фирма МЕТАЛ - М - СОФИЯ приема плащане с карти Фирма МЕТАЛ - М - СОФИЯ прави доставки Офисът на МЕТАЛ - М - СОФИЯ се намира на Комуникативно място
  Екстри

  Магазин за метали и механична обработка. Автоматизирано обслужване и прецизно рязане. Услуги с цифрови гилотини до 20мм. Услуги с абкант до 3100х6мм. Плазмено рязане на детайли до 40мм. Изработка на детайли по задание на клиента. Транспортни услуги.

компания МЕТАЛ - М - СОФИЯ
фирма МЕТАЛ - М - СОФИЯ
фирма МЕТАЛ - М - СОФИЯ, раздел Метални изделия, конструкции и профили

Фирма "Метал-М" специализира в търговията с метали на българския пазар повече от 16 години. През 2008 - 2009 година изградихме и пуснахме в експлоатация нова търговска база и център за механична обработка на метали без аналог както у нас, така и в Източна Европа. Организирано е автоматизирано обслужване на закрита площ от 4000м2 и 6000м2 открита. Капацитетът на магазина за съхранение и обработка е 15 000 тона.

Новата услуга, която предлагаме е механична обработка на метали като: рязане; дисково, лентоотрезно и плазмено; пробиване; огъване и др. Наличното ново и цифрово оборудване ни позволява изработка на всевъзможни детайли по желание на клиента от врати до заготовки за метални конструкции.

Целта ни е непрекъснато увеличаване на предлагания асортимент.
 

ЗАТВОРИ

Легенда

Плащане с карти
Приспособления за бебета
Паркиране
Позволено за деца
Достъп за инвалиди
Позволено за дом.любимци
Отворено 24 часа
Климатик
Отворено 7 дни в седмицата
Wi-Fi Зона
Домашни посещения
Интернет достъп
Доставка
Комуникативно местоположение