Повече инфо:

 • Мебели Лудвиг България КОМО

  телефон:
  02 9767070
  адрес:
  София, жк. Младост 4, бул. Околовръстен път 267
  Мебели Лудвиг България КОМО работи 7 дни в седмицата Фирма Мебели Лудвиг България КОМО приема плащане с карти До офиса на Мебели Лудвиг България КОМО има паркинг
  Екстри

  Хипермаркет за мебели и аксесоари Комо предлага цялостни решения за обзавеждането на всекидневна, спалня, детска стая, баня, антре и офис. Многообразие от модерни аксесоари и мебели на достъпни цени!

  класификации на Мебели Лудвиг България КОМО:
компания Мебели Лудвиг България КОМО
фирма Мебели Лудвиг България КОМО
фирма Мебели Лудвиг България КОМО, раздел Мебели - магазини

Хипермаркет за мебели и аксесоари КОМО е основан през 2005 година като филиал на aвстрийската фирма K.Ludwig.

 

 

КОМО представя разнообразни решения за подновяване на интериора в дома. Актуализирайки постоянно асортимента на корпусна и мека мебел, както и на многобройните аксесоари в магазина, КОМО вдъхновява с нови идеи и подканва клиентите да приемат цветовете в дома си.

 

 

"Живей цветно!" не е само лозунг или мото. Това е нашата философия и желанието ни да поднесем модерен и удобен начин на живот, защото ярките цветове и функционалният дизайн ще внесат в дома ви не просто стил, но и истинско настроение, нова енергия и радост от живота всеки ден.

 

Хипермаркетът за мебели и аксесоари КОМО е магазин за всички, които обичат новото – индивидуалисти, експериментатори, поклонници на модния дизайн.

 

Тези от вас, които се стремят към баланс между модерна визия, удобство и функционалност, ще намерят идеалното си решение при нас. В КОМО предлагаме не само вдъхновяващо разнообразие от актуални цветове и материали, но и идеи как да ги съчетаете според изискванията на вашия дом.

 

Вярваме, че нашите основни принципи: отличен дизайн, високо качество на най-добра цена и вслушването във вашите желания, могат да внесат атмосфера и настроение във всеки дом.

 

Очакваме ви в нашия магазин всеки ден от 10:00 до 20:00 часа.
Разгледайте и нашата интернет страница www.como.bg. Онлайн-магазинът е на Ваше разположение, като доставки се извършват през работни дни чрез куриерска фирма СПИДИ.

Плащане - наложен платеж или банков превод.

Очакваме ви!

 


 

ЗАТВОРИ

Легенда

Плащане с карти
Приспособления за бебета
Паркиране
Позволено за деца
Достъп за инвалиди
Позволено за дом.любимци
Отворено 24 часа
Климатик
Отворено 7 дни в седмицата
Wi-Fi Зона
Домашни посещения
Интернет достъп
Доставка
Комуникативно местоположение