Хотели в Гоце Делчев

Хотел Воденицата

Гоце Делчев, -

Хотелът разполага с 13 уютно обзаведени двойни стаи и 4 студиа. Помещенията са с телевизор, хладилник, интернет, собствен санитарен възел и тераса. На разположение са ресторант-градина, барбекю и паркинг.

ХОТЕЛ НЕВРОКОП

Гоце Делчев, ул.Михаил Антонов 1

Хотелът разполага с 98 места. Удобствата, които предлага хотела на гостите са кабелна телевизия, климатик, WIFI. Ресторанта има богато меню. Ресторанта разполага с лобибар, кафене и зала за конферентни срещи.

Хотел-механа Чановете

Гоце Делчев, Попови Ливади

Къщата и механата са идеално място за почивка и туризъм през всички сезони. Разполагаме с три сгради с общо 9 стаи и 20 легла. В близост е до Хижа Попови ливади изходен пункт е за резерватите Ковачевица, Лещен, Долен и лекoвитите минерални извори на

Хотелски комплекс Барото

Гоце Делчев, 3 км в посока Доспат

Хотелски комплекс 'Барото' се намира в най-екзотичната част на Пирин. Комплексът предлага комфотр и уют като съчетава в себе си стилно обзаведени стаи, ресторант, басейни, спортни площадки, барове, барбекю, охраняем паркинг и фитнес зала.

ХОТЕЛ ВАЛЕНТИНО

Гоце Делчев, Ст.Петралийски 44

Хотелът разполага с 57 места, ресторант, конферентна зала, зала за тенис на маса, паркинг, игрална зала, външен басейн, градина. Предлага свободен достъп до интернет и кабелна телевизия.

Телефон: 0751 21408, 088 8791755, 089 4462656

Адрес: Гоце Делчев, ул. Хр.Ботев 25

Телефон: 0751 60694

Адрес: Гоце Делчев, ул. Никола Вапцаров 7