Хотели в Балчик

ХОТЕЛ ХЕЛИОС

Балчик, ул. Приморска 32

Хотел Хелиос се намира в град Балчик, съвсем близо до централния плаж. Хотелът разполага с апартаменти, студиа, двойни стаи. На разположение на гостите има два басейна - детски и за възрастни, детска площадка и ресторант с жива музика.

ХОТЕЛ ВАЛЕО

Балчик, Самара 6

Хотелът е разположен непосредствено над плажа в Балчик. Разполага с 58 места, организирани в комфортно обзаведени двойни стаи и студия. Валео предлага на своите гости прекрасна панорамна тераса с джакузи и шезлонги.

АПАРТХОТЕЛ МАРИНА СИТИ

Балчик, Приморска 8

Марина Сити е туристически комплекс със собствено яхтено пристанище, търговски център и басейн. Тук ще отседнете в уютно обзаведени апартаменти и студиа, предоставящи перфектна почивка и релакс. Страхотни условия за ветроходство и сърфинг!

HOTEL LOTOS

Балчик, Приморска 12

Хотел-ресторант Лотос е разположен в непосредствена близост до крайбрежието и разполага със собствено пристанище. Предлага на посетителите си 59 двойни стаи, които са напълно оборудвани и имат изглед към морето.

ХОТЕЛ ВИКТОРИЯ

Балчик, Приморска 1Б

Семеен хотел Виктория се намира в идеалният център на Балчик, разположен е между 2 плажа и предлага целогодишно комфортно обзаведени двойни стаи (14) и един апартамент. В ресторанта на хотела ще се насладите на богат асортимент от ястия.

Телефон: 0579 90414

Адрес: Балчик, ул. Приморска 18

Телефон: 0579 73592

Адрес: Балчик, Сборно място

Телефон: 0579 75073

Адрес: Балчик, Овчаровски плаж

Телефон: 057971130

Адрес: Балчик, ул. Приморска 8Б

Телефон: 0579 72961

Адрес: Балчик, Залез 43