Дърводелски услуги

Дърводеските услуги са специфичен бранш, може да бъде наречен дори занаят, който се упражнява от специалисти в областта. Не всекиму се отдава да  изработва предмети от дърво или да ремонтира такива. И в този случай , разбира се, можем да се обърнем към дърводелските фирми.

Майсторите дърводелци изработват серийно или по поръчка:

-          всякакви мебели от масивна дървесина или шпервани плоскости с естествен фурнир;

-          всякакъв модел интериорни и екстериорни врати от широколистна и иглолистна дървесина;

-          кухненско обзавеждане;

-          холни секции.

 

Дърводелските фирми предлагат също уникални и нестандартни дърводелски решения. Ръчната изработка на мебели от дърво е прецизна и отговорна дейност, с която се заемат само опитни дърводелци мебелисти. Те изработват кухненски шкафове, спални, трапезарии, маси, тоалетки, столове и всякакви други мебели, от които имате нужда и които искате да изразяват Вашите лични предпочитания

 

Занимават се и с реставрация на всякакъв вид изделия от дърво – антикварни и съвременни.

 

Всяко домакинство поне веднъж се е изправяло пред дилемата какво да прави със старите си мебели. Било то при пренасяне в друго жилище, при нанасяне в ново или просто след освежителен ремонт, всеки от нас е стоял пред дилемата – изхвърляне или обновяване. И наистина много често единствено цветът на дивана не е подходящ за новото жилище или пък старите табуретки са абсолютно здрави, но възглавниците им са похабени. Така или иначе това са много лесно поправими неща и не бива, заради тях да се разделяте със старите си мебели. Защото освен с изработка и реставрация на мебели, дърводелците се занимават и с тапициране и претапициране (частично и цялостно) на мебели (табуретки, фотьойли, кухненски ъгли, офис столове, дивани матраци и др.).