Строителни материали - магазини в България

НЕДЕЛЧЕВ

Телефон: 0897881400

Николово, -

Неделчев ЕООД развива търговия на едро и дребно със строителни материали. Богата гама от продукти - керемиди, цимент, хидроизолационни системи, тухли, оградни блокчета, гипсова мазилка, лепила, шпакловки, топлоизолации, гипсокартон, въглища, пелети.

ПЪРВИ ЧАСТЕН СКЛАД ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

Телефон: 088 7655888; 088 7155888

Стара Загора, Христина Морфова 1

ПЪРВИ ЧАСТЕН СКЛАД ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ е най-големият търговски обект на територията на Старозагорския регион, собственост на ТЕХНИ 67 ЕООД. Компанията е дистрибутор на едни от най-значимите търговски марки на българския пазар.

KOURASANIT - МЕБЕЛНИ КЪЩИ НИДО

София, ул. Г.С. Раковски 79-81

Покритията Kourasanit са мазилки, които са съставени от лава и вар смесени с естествени агрегати. Те са устойчиви на влага и не позволяват образуването на мухъл. Богато разнообразие на цветове. Подходящи за интериор, екстериор, мокро или сухо помещен

Строителни материали от ИЗОМАТ

Телефон: 070010277

София, бул. Ботевградско шосе 348

ISOMAT е на пазара повече от 30 г., като произвежда продукти разработени по най-нови технологии за строителство. Чрез мрежата си от дистрибутори, обслужваме строителната индустрия в Европа, като продуктите ни се изнасят в над 45 държави в целия свят.

ПАПАДОПУЛОС ГРУП

Телефон: 028258000; 028268000

София, ул. Воденичарски път 4

Пападопулос Груп - един от лидерите в областта на добива, производството, монтажа и износа на строителни и скално-облицоващи материали. Огромна производтвена база, подсигурена с модерни технологии за рязане и обработка на гранит, мрамор, варовик.

НЕОМАТ-М.ПАПАЗОВ

Първомай, Хр.Смирненски 7А

Фирмата се занимава с търговия - строителни материали, суровини, конструкции.

ФЕОНЕКС ЕООД

Балчик, ул. Струма 2А

Фирма ФЕОНЕКС е с основна дейност, търговия със строителни материали за цялостен ремонт и изграждане на обществени и частни сгради. Фирмата разполага с богат асортимент от стоки като дограми, щори, сенници, тонирани бои, полимерни, силиконови.

ИЗОПОР

Балчик, Добротица 53

Фимата предлага най-икономичния термоизолатор-лесен за поставяне,намалява разходите за отопление с повече от половината.С Изотерм домът ВИ ще е топъл през зимата и прохладен през лятото.

Павирани ЕООД

Телефон: 0899107101

Пловдив, Тракия, ул. Георги Данчов, до бл. 46

Магазини за строителни материали. Филтри и системи за пречистване, омекотяване и обработка на вода - филтри за вода, уреди за омекотяване на вода, системи за питейна вода, системи за обратна осмоза, йонизатори за алкална вода, тръби и фитинги.

Телефон: 082 860 943

Адрес: Русе, Христо Ботев 1