Соларис 2000 Стоян Стоянов

Адрес: Сливен, бул. Цар Освободител 45

Телефон: 0879 963393

Това е начинът, по който в Golden Pages е вписана фирма Соларис 2000 Стоян Стоянов с адрес Сливен, бул. Цар Освободител 45 и телефон 0879 963393. Основната дейност на Соларис 2000 Стоян Стоянов е "Мобилни телефони - сервиз". Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило Sоларис 2000 Sтоян Sтоянов или Iоларис 2000 Iтоян Iтоянов. Ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите Соларис 2000 Стоян Стоянов ако сте въвели Яоларис 2000 Ятоян Ятоянов или Иоларис 2000 Итоян Итоянов.