Автосервизи в България

 

София, ул. Цветан Лазаров 162, вх. А

 

Автосервиз ПЕТКОВ предлага цялостно сервизно обслужване на Вaшите автомобили – леки, лекотварни и товарни. Ние сме единствения автосервиз в София и страната, който разполага с напълно оборудвана сервизна база и работи денонощно.

  Карта    
 

Бургас, ул. Одрин 9

 

Фирмата предлага: Масла - моторни, трансмисионни, хидравлични; греси; добавки за масла и горива. Автобояджийски и автотенекеджийски услуги.

 

телефон: 0895 717 955 ; 043164730

Казанлък, ул. Алеко Константинов 12

 

Денонощна услуга'ПЪТНА ПОМОЩ' безплатна всички застрахователни компании на Българския пазар. Автоелектро услуги, автомобили под наем, транспорт и репатриране. Авторемонтни услуги на мотоциклети, леки и товарни автомобили и автобуси.

  Карта    
 

Бяла, Кольо Фичето 1

 

Фирмата представлява автосервиз. Предлага авторемонтни услуги, годишни технически прегледи. Имат мотел и ресторант.

 

телефон: 0884 209 579 ;

Габрово, ул. Капитан Дядо Никола 21

 

Основната дейност е дистрибуция на филтри, смазочни продукти и резервни авточасти за леки и лекотоварни автомобили. Ние сме вносители на много водещи марки от Германия, Полша, Унгария- ASHIKA, VASCO FILTERS, KS, BIZOL MOTOR, TECHNOFIL, DENSO, NGK.

  Карта    
 

Костинброд, Маслово 17

 

Фирмата се занимава с автосервизна дейност, прави технически прегледи и застраховки.

 

Бургас, бул. Стефан Стамболов 26, вх. A

 

Диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели. Сервизът обслужва всички марки леки автомобили.

 

Бургас, жк. Славейков, ул. Я.Комитов 1

 

Дейността на фирмата е автосервиз. Продажба и смяна на масла, филтри и центровка на преден и заден мост.

 

Бургас, жк. Изгрев, бл. 35

 

Диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели. Ремонти по ходовата част и окачването. Ремонт на скоростни кутии.

 

телефон: 0884 998 070 ; 0886 663 344

София, жк. Люлин, ул. Фортов път 1, вх. А

 

Сервиз за товарни автомобили, автобуси и ремаркета. Основен ремонт на двигатели, стартери, генератори, спирачни камери, скоростни кутии. Смяна на накладки, масла и филтри. Гресиране. Пълно сервизно обслужване! ТУК МОЖЕМ ДА СГЛОБИМ ЦЯЛ ЕДИН КАМИОН!

 

Бургас, ул. Места 88

 

Дейността на фирмата е автосервизи - ремонт и поддръжка на леки и товарни автомобили.

 

Germany, Bielefeld, Sunderweg 10

 

Worldwide delivery of original parts for cars and trucks. Listing and acces to all parts of the renowned Producers in car glass, abrasion, bodywork or technical parts.

  Карта    
 

Бургас, жк. Изгрев, бл. 33-35

 

Дейността на фирмата е автосервизи - ремонт и поддръжка на леки и товарни автомобили.

 

телефон: 0898 441 944 ; 0898 442 424

Разград, Княз Борис 32

 

Павлина Цончева - 2000 ЕООД е с предмет на дейност продажба на автоаксесоари и смяна на масла. При нас ще намерите филтри, резервни части и автоаксесоари за леки, лекотоварни и товарни автомобили, строителна, селскостопанска и извънпътна техника.

 

телефон: 0896 685 458 ;

Варна, ул. Мургаш, под Метрология 1

 

Автосервиз 'Колор груп' е специализиран в извършването на автобояджийски, автотенекеджийски и авторемонтни услуги. Дейността си започва през 2006 г. и само няколко месеца по-късно достига пълен капацитет на работа.

 

Бургас, ул. Одрин 3

 

Автосервиз Октан Ауто предлага технически ремонт и компютърна диагностика на леки и лекотоварни автомобили.

 

телефон: 0878 351 512 ; 032260626

Пловдив, кв. Кючук Париж, бул. Кукленско шосе 19

 

Автостъкла за автобуси, леки автомобили, камиони, бусове, пътно-строителна, подемна и селскостопанска техника, автобусни стъклопакети, закалени стъкла, триплекс - продажба и монтаж. Пистолети, лепила, материали и инструменти за тази дейност.

 

Русе, Райко Даскалов 29А

 

ЕВРО ОЙЛ е фирма търгуваща с гориво-смазочни материали, автокозметика, автоконсумативи и сервизна дейност – профилактика на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. Фирмата е дистрибутор на масла с марка Texaco,Cyclon,Prista, Shell и др.

  Карта    
 

Русе, ул. Цветница 6

 

Даниел Лаков-08 предлага възтсановяване на лекокатастрофирали и тежкокатастрофирали автомобили - автотенекеджийски и автобояджийски услуги. Сервизът работи с автобои по каталог Sikkens, KLAR, SPIES HECKER, DE BEER.

 

Бургас, кв. СПЗ до Трансвагон

 

Фирмата предлага резервни части за Мазда, Хонда , Тойота, Мицубиши, Дайхатсу, Нисан, Исузу, Субаро – за всички модели коли и години на производство.

 

Бургас, Пром.зона Юг

 

Дейността на фирмата е автосервизи - ремонт и поддръжка на леки и товарни автомобили.

 

телефон: 024444513; 0882 600 261

София, София, ул. Малашевска 8

 

Ауто Кели България ЕООД е дъщерно дружество на чешката компания Ауто Кели АД – водещ вносител и дистрибутор на резервни части за леки и лекотоварни автомобили на всички добре познати марки с повече от 20-годишна история и част от Rhiag Group.

  Карта    
 

София, жк. Дианабад, ул. Кирил Цонев

 

Фирма СЪМСЕТ извършва годишни технически прегледи на автомобили. Разполагаме с оборудване за ГТП, отговарящо на съвременните законови стандарти.

 

Търговище, ул. Никола Маринов 5

 

Автосервиз ТРАНС АУТО извършва ремонт на тежкотоварни и леки автомобили. Извършва международен превоз за Украйна и Русия. Разполага със собствен автопарк и собствена база от автосервиз и паркинг.

  Карта    
 

Бургас, ул. М.Герджиков 19

 

Продажба, монтаж и сервиз на гуми за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

 

телефон: 0888 752 277 ; 029313856

София, София, ул. Георги С.Раковски 17

 

Оригинални авточасти - внос от Германия от 3 до 7 дни - Мерцедес, БМВ,Ауди,Фолксваген,Опел,Тойота,Лексус,Смарт,Волво,Форд. Части за първоначално вграждане на фирми производители като: LEMFORDER,MAHLE,ELRING,BOGE,TEXTAR,SACHS,WAHLER,HEPU,SWF и др.

  Карта    
 

Бургас, ул. Гладстон 89, ет. 4

 

Дейността на фирмата е автосервизи - ремонт и сервизно обслужване на автомобили.

 

телефон: 0889 311 131 ;

Монтана, ул. Диана 17

 

Ремонт и монтаж на гуми, ремонт на ходова част, компютърна диагностика, ремонт на двигатели, регулиране на фарове, регулиране на преден и заден мост и на много др. В магазинната част предлагаме богат асортимент от гуми, масла, филтри и авточасти.

 

телефон: 032511559;

Пловдив, ул. Цар Симеон 34

 

Автосервиз, който предлага услуги за всички марки автомобили. Диагностика преден мост. Ремонти по ходова част. Монтаж, демонтаж и баланс на гуми. Зареждане на климатици. Смяна на ангренажни ремъци. Ремонт на двигатели и всички механични ремонти.

  Карта    
 

Костинброд, ул. Ю.Гагарин 56, вх. A

 

Дейността на фирмата е автосервизи, автомивка, извършва годишни технически прегледи.

 

телефон: 0898 771 947 ;

София, бул. Европа 144В

 

Вече 16 години Aвтостарт 1 предлага всички видове монтьорски услуги, годишни прегледи и ремонт на стартери, алтернатори и автоклиматици. Работи с модерна дизелова апаратура. Гарантира обективно професионално мнение и бързо обслужване. С нас е лесно!

  Карта    
 

Габрово, Христо Смирненски 37

 

ВЕКО ОЙЛ e официален представител на нови автомобили с марка KIA и марка SUBARU за Габрово и региона и дистрибутор на гориво-смазочни материали, автокозметика, автоконсумативи и извършваме сервизна дейност – профилактика на лекотоварни автомобили.

  Карта    
 

Несебър, кв. Черно море

 

Основната дейност на фирмата е ремонт на леки и лекотоварни автомобили.Автокомплекс Ситроен е лидер в региона с дългогодишния си опит и професионален екип.Автокомплекс Ситроен разполага с магазин за авто части, сервиз, автомивка и кафе.

 

телефон: 032511514;

Пловдив, бул. Голямоконарско шосе 1

 

'S-Tuning' е инициатива, с която ние искаме да предоставим възможност на феновете на OPEL и Chevrolet да добавят малко или не толкова малко POWER на своите возила. S-tuning предлага продуктите на немската фирма EDS-Fahrzeugtechnik GmbH.

 

Бургас, кв. Меден рудник, ул. Кооператор

 

Дейността на фирмата е автосервизи - ремонт и поддръжка на леки и товарни автомобили.

 

телефон: 032511512; 032511513

Пловдив, бул. Голямоконарско шосе 1

 

'Стефанов Мотърс' предлага на своите клиенти пълната моделна гама на марките Опел и Шевролет за Европа, както и тяхната гаранционна и извънгаранционна поддръжка, автотенекеджийски и бояджийски услуги.

  Карта    
 

Бургас, бул. Янко Комитов 37

 

Дейността на фирмата е автосервизи - ремонт и поддръжка на леки и товарни автомобили.

 

телефон: 058870173; 058870174

Добрич, ул. Варненски път 45

 

Автомотор Добрич АД е официален дистрибутор на нови автомобили CITROEN. Дружеството предлага оригинални резервни части, масла и аксесоари за CITROEN, както и ремонт, обслужване и поддръжка на всички останали марки леки и лекотоварни автомобили.

  Карта    
 

София, бул. проф. Цветан Лазаров 162А

 

Юнион Ауто Груп (Union Auto Group) е мястото, на което Вашият автомобил ще получи комплексна, качествена и висококвалифицирана авто-помощ, 24 часа в денонощието. Групата е част от основаният през 2006-та година Автосервиз Петков 24h.

  Карта    
 

Бургас, жк. Меден рудник Зона Б

 

Дейността на фирмата е ремонт и сервиз на леки и товарни автомобили.

 

Ямбол, жк. Г.Бенковски

 

Братанов Аутосоларис Енерджи е сред водещите фирми, занимаващи се с обслужване на автомобили в Ямбол и областта. Дейността на Братанов аутосоларис енерджие в следните направления. Автосервизно обслужване на леки автомобили. Смяна на масла, автомивка.

 

телефон: 0888 080 814 ; 0886 100 378

София, бул. Ботевградско шосе 268

 

Сервиз за товарни автомобили, автобуси и ремаркета. Основен ремонт на двигатели, стартери, генератори, спирачни камери, скоростни кутии. Смяна на накладки, масла и филтри. Гресиране. Пълно сервизно обслужване! ТУК МОЖЕМ ДА СГЛОБИМ ЦЯЛ ЕДИН КАМИОН!

 

Бургас, ул. Одрин

 

Диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели. Сервизът обслужва всички марки леки автомобили.

 

Лом, Пристанищна 50

 

Автосервизни услуги, пътна помощ, годишен технически преглед. Работно време: от 9:00 до 18:00 ч. , събота до 12:00ч. Почивен ден - неделя.

 

Бургас, жк. Меден рудник, бл. 159

 

Дейността на фирмата е автосервиз - ремонт и поддръжка на леки и товарни автомобили.

 

Бургас, ул. Янко Андонов 19

 

Дейността е извършване на периодични прегледи за проверка на техническата изправност на пътните презвозни средства и осъществяване на технически надзор на съоръжения с повишена опасност. За по-качествено обслужване разполагаме със собствена сграда.

 

Бургас, жк. Славейков, ул. Я.Комитов

 

Годишни технически прегледи на МПС. Диагностика на леки и лекотоварни автомобили.

 

телефон: 030163272; 0878 181 866

Смолян, ул. Миньорска 25

 

АВТОСЕРВИЗИ ЛИДЕРКАР 3000 ЕООД е верига от центрове за комплексно обслужване на автомобили. Извършваме ремонт на леки и лекотоварни автомобили, както и доставка на резервни части за тях. Диагностика на автомобили, денонощна пътна помощ!

  Карта    
 

Бургас, ул. Транспортна (път за ТКЗС)

 

Дейността на фирмата е свързана с ремонт, сервиз и поддръжка на леки и товарни автомобили.

 

Бургас, ул. Чаталджа 25

 

Фирмата има автосервиз с високо ниво на оборудване и се занимава с ремот и диагностика на леки и товарни автомобили.

 

телефон: 029208085;

София, ул. Осогово 58

 

М и С Ауто ЕООД е създадена преди 15г. Работим в областта на машиностроенето - в частност заваряване и спояване. Можем да заварим с гаранция, почти всички метали и техните сплави: алуминий, чугун, мед, месинг, бронз, неръждажейка, титан, инконел,

  Карта    
 

Бургас, жк. Славейков, бл. 68 вх. 5

 

Автотенекиджийски и бояджийски сервиз. Оторизиран сервиз на ЗАД Армеец, Виктория, Интерамерикан, Тойота.

 

телефон: 0886 100 370 ; 052511155

Варна, жк. Вл. Варненчик, ул. Петър Дертлиев 2

 

Сервиз за товарни автомобили, ремаркета и автобуси. Извършваме основен ремонт на двигатели, стартери, генератори, скоростни кутии, спирачни камери. Сменяме накладки, филтри и масла. Пълно сервизно обслужване! Тук можем да сглобим цял един камион!

  Карта    
 

Шумен, бул. Мадара 42

 

ИНКОТАР АД предлага производство, внос, износ и търговия в областа на автомобилна и селскостопанска техника. Официален представител на CИТРОЕН. Инкотар предлага гаранционен и следгаранционен сервиз както и Експрес сервиз.

  Карта    
 

Лом, ул. Ковачишка 1

 

Сервизно обслужване на автомобили. Авточасти за автомобили и автоаксесоари. Център за механична обработка и ремонт на автомобилни глави.

 

Провадия, Иван Рилски 5

 

Магазинът се занимава с автосервиз на всякакви автомобили. Също така предлага и разнообразие от авточасти и аксесоари за коли.

 

телефон: 0884 112 108 ;

Бургас, кв. Победа, бул. Чаталджа 9

 

Ние сме специалисти в сектора с автобои. Ще изготвим по каталог Вашия цвят,ще Ви предложим пасти за освежаване и защита на цвета автомобила. В двата фирмени магазина се предлагат бои със специално предназначение за лодки, селскостопански машини, коли

  Карта    
 

телефон: 0886 663 355 ;

Плевен, ул. Георги Кочев 106

 

Сервиз за товарни автомобили, автобуси и ремаркета. Основен ремонт на двигатели, стартери, генератори, спирачни камери, скоростни кутии. Смяна на накладки, масла и филтри. Гресиране. Пълно сервизно обслужване! Тук можем да сглобим цял един камион!

 

Бургас, Гробищен парк

 

Дейността на фирмата е автосервизи - ремонт на двигател, ходова част, управление и окачване, спирачна система и други.

 

телефон: 0899 820 126 ;

София, бул. Ботевградско шосе 489

 

Сервизът извършва автобояджийски и автотенекеджийски услуги за леки автомобили. Ремонт на всички марки и модели леки автомобили. Гарантираме обективно професионално мнение и бързо обслужване!

 

телефон: 0898 561 605 ; 054828233

Шумен, кв. Дивдядово, бул. Велики Преслав 238

 

АВТОСЕРВИЗ АВТОДАН предлага комплексно сервизно обслужване на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. Пътна помощ. Продажба на резервни части. Автомобилно застраховане. Периодични технически прегледи. Цялостно пребоядисване.

 

Варна, ул. Цоньо Тодоров, до Тролейно депо

 

Високо квалифицираният ни персонал в автокомплекса ще обслужи Вашият автомобил бързо и ефективно. Един от приносите към това е наличието на авточасти в магазина на автокомплекса. В кафенето ни можете да изчакате докато колата Ви бъде обслужена или из

  Карта    
 

телефон: 0887 739 860 ;

Варна, бул. Вл. Варненчик 320

 

Варна Карс ООД е оторизиран дилър на BMW AG за България на автомобилите BMW и MINI, резервните части и аксесоари за тях. Дейността на фирмата се изразява в продажба на нови и сертифицирани употребявани автомобили; гаранционен и следгаранционен сервиз

  Карта    
 

телефон: 0885 738 320 ;

Симитли, ул. Трети март 2

 

Автосервиз Ивас предлага цялостно сервизно обслужване на леки, лекотоварни и товарни автомобили. На територията на автосервиза са разположени магазин за авточасти и автомивка. Предлага компютърна диагностика, демонтаж/монтаж на гуми до 26 цола.

 

телефон: 0888 801 944 ; 0876 645 411

Кабиле, с. Кабиле

 

Фирмата ни е с дългогодишен опит в извършването на вътрешни и международни превози на товари и спедиция. Имаме собствен автопарк от надеждни камиони. Фирмата разполага и със сервиз за леко и тежкотоварни автомобили. Пътна помощ. Сондажи за вода.