Автосервизи в България

 

София, ул. Цветан Лазаров 162, вх. А

 

Автосервиз ПЕТКОВ предлага цялостно сервизно обслужване на Вaшите автомобили – леки, лекотварни и товарни. Ние сме единствения автосервиз в София и страната, който разполага с напълно оборудвана сервизна база и работи денонощно.

  Карта    
 

Търговище, ул. Никола Маринов 5

 

Автосервиз ТРАНС АУТО извършва ремонт на тежкотоварни и леки автомобили. Извършва международен превоз за Украйна и Русия. Разполага със собствен автопарк и собствена база от автосервиз и паркинг.

  Карта    
 

телефон: 032511559;

Пловдив, ул. Цар Симеон 34

 

Автосервиз, който предлага услуги за всички марки автомобили. Диагностика преден мост. Ремонти по ходова част. Монтаж, демонтаж и баланс на гуми. Зареждане на климатици. Смяна на ангренажни ремъци. Ремонт на двигатели и всички механични ремонти.

  Карта    
 

Бургас, жк. Меден рудник Зона Б

 

Дейността на фирмата е ремонт и сервиз на леки и товарни автомобили.

 

телефон: 0888 752 277 ; 029313856

София, ул. Георги С. Раковски 17

 

Оригинални авточасти - внос от Германия от 3 до 7 дни - Мерцедес, БМВ,Ауди,Фолксваген,Опел,Тойота,Лексус,Смарт,Волво,Форд. Части за първоначално вграждане на фирми производители като: LEMFORDER,MAHLE,ELRING,BOGE,TEXTAR,SACHS,WAHLER,HEPU,SWF и др.

  Карта    
 

Бургас, жк. Славейков, ул. Я.Комитов

 

Годишни технически прегледи на МПС. Диагностика на леки и лекотоварни автомобили.

 

Бургас, жк. Изгрев, бл. 33-35

 

Дейността на фирмата е автосервизи - ремонт и поддръжка на леки и товарни автомобили.

 

телефон: 030163272; 0878 181 866

Смолян, ул. Миньорска 25

 

АВТОСЕРВИЗИ ЛИДЕРКАР 3000 е верига от центрове за комплексно обслужване на автомобили. Извършваме ремонт на леки и лекотоварни автомобили, както и доставка на резервни части. Диагностика на автомобили, центрове за гуми, денонощна пътна помощ, ГТП!

  Карта    
 

Костинброд, ул. Ю.Гагарин 56, вх. A

 

Дейността на фирмата е автосервизи, автомивка, извършва годишни технически прегледи.

 

Бургас, жк. Меден рудник, бл. 159

 

Дейността на фирмата е автосервиз - ремонт и поддръжка на леки и товарни автомобили.

 

телефон: 0888 080 814 ; 0886 100 378

София, бул. Ботевградско шосе 268

 

Сервиз за товарни автомобили, автобуси и ремаркета. Основен ремонт на двигатели, стартери, генератори, спирачни камери, скоростни кутии. Смяна на накладки, масла и филтри. Гресиране. Пълно сервизно обслужване! ТУК МОЖЕМ ДА СГЛОБИМ ЦЯЛ ЕДИН КАМИОН!

 

Несебър, кв. Черно море

 

Основната дейност на фирмата е ремонт на леки и лекотоварни автомобили.Автокомплекс Ситроен е лидер в региона с дългогодишния си опит и професионален екип.Автокомплекс Ситроен разполага с магазин за авто части, сервиз, автомивка и кафе.

 

телефон: 0896 685 458 ;

Варна, ул. Мургаш, под Метрология 1

 

Автосервиз 'Колор груп' е специализиран в извършването на автобояджийски, автотенекеджийски и авторемонтни услуги. Дейността си започва през 2006 г. и само няколко месеца по-късно достига пълен капацитет на работа.

 

телефон: 0889 311 131 ;

Монтана, ул. Диана 17

 

Ремонт и монтаж на гуми, ремонт на ходова част, компютърна диагностика, ремонт на двигатели, регулиране на фарове, регулиране на преден и заден мост и на много др. В магазинната част предлагаме богат асортимент от гуми, масла, филтри и авточасти.

 

телефон: 0886 663 355 ;

Плевен, ул. Георги Кочев 106

 

Сервиз за товарни автомобили, автобуси и ремаркета. Основен ремонт на двигатели, стартери, генератори, спирачни камери, скоростни кутии. Смяна на накладки, масла и филтри. Гресиране. Пълно сервизно обслужване! Тук можем да сглобим цял един камион!

 

телефон: 0898 771 947 ;

София, бул. Европа 144В

 

Вече 16 години Aвтостарт 1 предлага всички видове монтьорски услуги, годишни прегледи и ремонт на стартери, алтернатори и автоклиматици. Работи с модерна дизелова апаратура. Гарантира обективно професионално мнение и бързо обслужване. С нас е лесно!

  Карта    
 

Бургас, ул. Места 88

 

Дейността на фирмата е автосервизи - ремонт и поддръжка на леки и товарни автомобили.

 

Бургас, ул. Янко Андонов 19

 

Дейността е извършване на периодични прегледи за проверка на техническата изправност на пътните презвозни средства и осъществяване на технически надзор на съоръжения с повишена опасност. За по-качествено обслужване разполагаме със собствена сграда.

 

телефон: 0884 209 579 ;

Габрово, ул. Капитан Дядо Никола 21

 

Основната дейност е дистрибуция на филтри, смазочни продукти и резервни авточасти за леки и лекотоварни автомобили. Ние сме вносители на много водещи марки от Германия, Полша, Унгария- ASHIKA, VASCO FILTERS, KS, BIZOL MOTOR, TECHNOFIL, DENSO, NGK.

  Карта    
 

Бургас, ул. Одрин 9

 

Фирмата предлага: Масла - моторни, трансмисионни, хидравлични; греси; добавки за масла и горива. Автобояджийски и автотенекеджийски услуги.

 

София, жк. Дианабад, ул. Кирил Цонев

 

Фирма СЪМСЕТ извършва годишни технически прегледи на автомобили. Разполагаме с оборудване за ГТП, отговарящо на съвременните законови стандарти.

 

телефон: 0886 100 370 ; 052511155

Варна, жк. Вл. Варненчик, ул. Петър Дертлиев 2

 

Сервиз за товарни автомобили, ремаркета и автобуси. Извършваме основен ремонт на двигатели, стартери, генератори, скоростни кутии, спирачни камери. Сменяме накладки, филтри и масла. Пълно сервизно обслужване! Тук можем да сглобим цял един камион!

  Карта    
 

телефон: 058870173; 058870174

Добрич, ул. Варненски път 45

 

Официален дистрибутор на нови автомобили CITROEN. Предлагаме оригинални резервни части, масла и аксесоари, както и гаранционен и извънгаранционен сервиз за CITROEN. Обслужване и поддръжка на всички останали марки леки и лекотоварни автомобили.

  Карта    
 

телефон: 0887 739 860 ;

Варна, бул. Вл. Варненчик 320

 

Варна Карс ООД е оторизиран дилър на BMW AG за България на автомобилите BMW и MINI, резервните части и аксесоари за тях. Дейността на фирмата се изразява в продажба на нови и сертифицирани употребявани автомобили; гаранционен и следгаранционен сервиз

  Карта    
 

Бургас, ул. Одрин

 

Диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели. Сервизът обслужва всички марки леки автомобили.

 

телефон: 032260626; 0878 351 512

Пловдив, кв. Кючук Париж, бул. Кукленско шосе 19

 

Автостъкла за автобуси, леки автомобили, камиони, бусове, пътно-строителна, подемна и селскостопанска техника, автобусни стъклопакети, закалени стъкла, триплекс - продажба и монтаж. Пистолети, лепила, материали и инструменти за тази дейност.

 

Бургас, Пром.зона Юг

 

Дейността на фирмата е автосервизи - ремонт и поддръжка на леки и товарни автомобили.

 

Бургас, бул. Янко Комитов 37

 

Дейността на фирмата е автосервизи - ремонт и поддръжка на леки и товарни автомобили.

 

Бургас, кв. Меден рудник, ул. Кооператор

 

Дейността на фирмата е автосервизи - ремонт и поддръжка на леки и товарни автомобили.

 

Костинброд, Маслово 17

 

Фирмата се занимава с автосервизна дейност, прави технически прегледи и застраховки.

 

телефон: 0898 441 944 ; 0898 442 424

Разград, Княз Борис 32

 

Павлина Цончева - 2000 ЕООД е с предмет на дейност продажба на автоаксесоари и смяна на масла. При нас ще намерите филтри, резервни части и автоаксесоари за леки, лекотоварни и товарни автомобили, строителна, селскостопанска и извънпътна техника.

 

телефон: 0885 738 320 ;

Симитли, ул. Трети март 2

 

Автосервиз Ивас предлага цялостно сервизно обслужване на леки, лекотоварни и товарни автомобили. На територията на автосервиза са разположени магазин за авточасти и автомивка. Предлага компютърна диагностика, демонтаж/монтаж на гуми до 26 цола.

 

Бургас, кв. СПЗ до Трансвагон

 

Фирмата предлага резервни части за Мазда, Хонда , Тойота, Мицубиши, Дайхатсу, Нисан, Исузу, Субаро – за всички модели коли и години на производство.

 

Лом, ул. Ковачишка 1

 

Сервизно обслужване на автомобили. Авточасти за автомобили и автоаксесоари. Център за механична обработка и ремонт на автомобилни глави.

 

Бургас, ул. Гладстон 89, ет. 4

 

Дейността на фирмата е автосервизи - ремонт и сервизно обслужване на автомобили.

 

Бяла, Кольо Фичето 1

 

Фирмата представлява автосервиз. Предлага авторемонтни услуги, годишни технически прегледи. Имат мотел и ресторант.

 

Бургас, ул. Чаталджа 25

 

Фирмата има автосервиз с високо ниво на оборудване и се занимава с ремот и диагностика на леки и товарни автомобили.

 

Ямбол, жк. Г.Бенковски

 

Братанов Аутосоларис Енерджи е сред водещите фирми, занимаващи се с обслужване на автомобили в Ямбол и областта. Дейността на Братанов аутосоларис енерджие в следните направления. Автосервизно обслужване на леки автомобили. Смяна на масла, автомивка.

 

Шумен, бул. Мадара 42

 

ИНКОТАР АД предлага производство, внос, износ и търговия в областа на автомобилна и селскостопанска техника. Официален представител на CИТРОЕН. Инкотар предлага гаранционен и следгаранционен сервиз както и Експрес сервиз.

  Карта    
 

Бургас, Гробищен парк

 

Дейността на фирмата е автосервизи - ремонт на двигател, ходова част, управление и окачване, спирачна система и други.

 

телефон: 0884 998 070 ; 0886 663 344

София, жк. Люлин, ул. Фортов път 1, вх. А

 

Сервиз за товарни автомобили, автобуси и ремаркета. Основен ремонт на двигатели, стартери, генератори, спирачни камери, скоростни кутии. Смяна на накладки, масла и филтри. Гресиране. Пълно сервизно обслужване! ТУК МОЖЕМ ДА СГЛОБИМ ЦЯЛ ЕДИН КАМИОН!

 

телефон: 0888 801 944 ; 0876 645 411

Кабиле, с. Кабиле

 

Фирмата ни е с дългогодишен опит в извършването на вътрешни и международни превози на товари и спедиция. Имаме собствен автопарк от надеждни камиони. Фирмата разполага и със сервиз за леко и тежкотоварни автомобили. Пътна помощ. Сондажи за вода.

 

Лом, Пристанищна 50

 

Автосервизни услуги, пътна помощ, годишен технически преглед. Работно време: от 9:00 до 18:00 ч. , събота до 12:00ч. Почивен ден - неделя.

 

Габрово, Христо Смирненски 37

 

ВЕКО ОЙЛ e официален представител на нови автомобили с марка KIA и марка SUBARU за Габрово и региона и дистрибутор на гориво-смазочни материали, автокозметика, автоконсумативи и извършваме сервизна дейност – профилактика на лекотоварни автомобили.

  Карта    
 

Бургас, бул. Стефан Стамболов 26, вх. A

 

Диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели. Сервизът обслужва всички марки леки автомобили.

 

Русе, Райко Даскалов 29А

 

ЕВРО ОЙЛ е фирма търгуваща с гориво-смазочни материали, автокозметика, автоконсумативи и сервизна дейност – профилактика на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. Фирмата е дистрибутор на масла с марка Texaco,Cyclon,Prista, Shell и др.

  Карта    
 

телефон: 032511514;

Пловдив, бул. Голямоконарско шосе 1

 

'S-Tuning' е инициатива, с която ние искаме да предоставим възможност на феновете на OPEL и Chevrolet да добавят малко или не толкова малко POWER на своите возила. S-tuning предлага продуктите на немската фирма EDS-Fahrzeugtechnik GmbH.

 

Бургас, жк. Славейков, бл. 68 вх. 5

 

Автотенекиджийски и бояджийски сервиз. Оторизиран сервиз на ЗАД Армеец, Виктория, Интерамерикан, Тойота.

 

Варна, ул. Цоньо Тодоров, до Тролейно депо

 

Високо квалифицираният ни персонал в автокомплекса ще обслужи Вашият автомобил бързо и ефективно. Един от приносите към това е наличието на авточасти в магазина на автокомплекса. В кафенето ни можете да изчакате докато колата Ви бъде обслужена.

  Карта    
 

Бургас, ул. М.Герджиков 19

 

Продажба, монтаж и сервиз на гуми за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

 

Бургас, ул. Одрин 3

 

Автосервиз Октан Ауто предлага технически ремонт и компютърна диагностика на леки и лекотоварни автомобили.

 

Бургас, жк. Изгрев, бл. 35

 

Диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели. Ремонти по ходовата част и окачването. Ремонт на скоростни кутии.

 

телефон: 0898 561 605 ; 054828233

Шумен, кв. Дивдядово, бул. Велики Преслав 238

 

АВТОСЕРВИЗ АВТОДАН предлага комплексно сервизно обслужване на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. Пътна помощ. Продажба на резервни части. Автомобилно застраховане. Периодични технически прегледи. Цялостно пребоядисване.

 

Бургас, ул. Транспортна (път за ТКЗС)

 

Дейността на фирмата е свързана с ремонт, сервиз и поддръжка на леки и товарни автомобили.

 

Провадия, Иван Рилски 5

 

Магазинът се занимава с автосервиз на всякакви автомобили. Също така предлага и разнообразие от авточасти и аксесоари за коли.

 

телефон: 0884 112 108 ;

Бургас, кв. Победа, бул. Чаталджа 9

 

Ние сме специалисти в сектора с автобои. Ще изготвим по каталог Вашия цвят,ще Ви предложим пасти за освежаване и защита на цвета автомобила. В двата фирмени магазина се предлагат бои със специално предназначение за лодки, селскостопански машини, коли

  Карта    
 

телефон: 029208085;

София, ул. Осогово 58

 

М и С Ауто ЕООД е създадена преди 15г. Работим в областта на машиностроенето - в частност заваряване и спояване. Можем да заварим с гаранция, почти всички метали и техните сплави: алуминий, чугун, мед, месинг, бронз, неръждажейка, титан, инконел,

  Карта    
 

телефон: 024444513; 0882 600 261

София, София, ул. Малашевска 8

 

Ауто Кели България ЕООД е дъщерно дружество на чешката компания Ауто Кели АД – водещ вносител и дистрибутор на резервни части за леки и лекотоварни автомобили на всички добре познати марки с повече от 20-годишна история и част от Rhiag Group.

  Карта    
 

телефон: 0899 820 126 ;

София, кв. Враждебна, бул. Ботевградско шосе 489

 

Сервизът извършва автобояджийски и автотенекеджийски услуги за леки автомобили. Ремонт на всички марки и модели леки автомобили. Гарантираме обективно професионално мнение и бързо обслужване!

 

телефон: 032511512; 032511513

Пловдив, бул. Голямоконарско шосе 1

 

'Стефанов Мотърс' предлага на своите клиенти пълната моделна гама на марките Опел и Шевролет за Европа, както и тяхната гаранционна и извънгаранционна поддръжка, автотенекеджийски и бояджийски услуги.

  Карта    
 

Бургас, жк. Славейков, ул. Я.Комитов 1

 

Дейността на фирмата е автосервиз. Продажба и смяна на масла, филтри и центровка на преден и заден мост.

 

София, бул. проф. Цветан Лазаров 162А

 

Юнион Ауто Груп (Union Auto Group) е мястото, на което Вашият автомобил ще получи комплексна, качествена и висококвалифицирана авто-помощ, 24 часа в денонощието. Групата е част от основаният през 2006-та година Автосервиз Петков 24h.

  Карта