Автомобили - втора употреба в България

ПОРШЕ ВАРНА

Варна, бул. Ян Хунияди 2

Продажбено-сервизният комплекс Порше Варна e оторизиран дилър на Audi за Варна и региона. Част от комплекса е оторизиран сервиз за поддръжка на гаранционни и извънгаранционни автомобили Audi.

ПОРШЕ СОФИЯ ЗАПАД

Телефон: 028128480

София, бул. Европа 447

Порше София Запад е продажбено-сервизен комплекс на Audi. Тук може да се запознаете с актуалната продуктова гама на марката, да тествате желания от вас автомобил, да използвате квалифицирани сервизни услуги, да изберете оригинални Audi аксесоари.

М Кар Варна

Телефон: 0887739860

Варна, бул. Вл. Варненчик 320

М Кар Варна ООД е оторизиран дилър на BMW AG за България на автомобилите BMW, MINI и BMW Motorrad, и на резервните части и аксесоари за тях. Продажба на нови мотоциклети и сертифицирани употребявани автомобили, гаранционен и следгаранционен сервиз.

ПОРШЕ ПЛОВДИВ

Пловдив, ул. Пазарджишко шосе 82А

Продажбено-сервизният комплекс Порше Пловдив е разположен на площ от 3000 кв.м. Разполага с оторизиран сервиз за поддръжка на гаранционни и извънгаранционни автомобили с марка Audi, както и извънгаранционни с марка Volskswagen, ежегосно сертифициран.

ПОРШЕ БГ

София, Младост 4, Бизнес парк София, сграда 7Б, ет.4

Порше БГ е представител за България на марките Volkswagen леки и лекотоварни автомобили, и луксозната марка Audi. Добре развита дилърска и сервизна мрежа, с традиция в продажбите и с опит в поддръжката и гаранционното обслужване на трите марки.

ПОРШЕ СОФИЯ ИЗТОК

Герман, бул. Околовръстен път 360

Комплексът предлага автомобили и лекотоварни автомобили Volkswagen - продажба и сервиз. Голям избор от резервни части на склад и бърза доставка. Модерно оборудван сервиз, опитен и квалифициран търговски екип. Сервиз за каросерийни ремонти.

ПОРШЕ СОФИЯ ЮГ

София, кв. Овча купел, ул. Бойчо Бойчев 16

Продажбено-сервизният комплекс Порше София Юг е оторизиран дилър на марките Volkswagen Леки автомобили, Volkswagen Лекотоварни автомобили и Das WeltAuto за София и региона, и е част от структурата на Porsche Inter Auto Salzburg.

АВТОКОМПЛЕКС СЕВТОПОЛИС

Казанлък, Околовръстен път, междуу КАТ и ТЕЦ

Автокомплекс Севтополис се занимава с внос и продажба на употребявани товарни автомобили и транспортна техника.Извършва превоз с автовоз на нови,употребявани,повредени транспортни средства от и за Европа.Ремонт и техническо обслужване.

КИМИ 1 ПЛЮС 1

Дупница, Софийско шосе 6

Фирмата се занимава с внос и износ на автомобили. Също така разполагат с автомивка.

Телефон: 088 8652769

Адрес: Стара Загора, Цар Иван Асен II 50