Адвокати в София

ГС Георгиева и Партньори - адвокатска кантора БЪЛГАРИЯ ЛЕГАЛ

София, бул. Васил Левски 46, ет.3, офис 6

Ние сме екип от млади и амбициозни адвокати, с офис в град Варна и София, предоставяме експертен съвет при възникнал правен проблем. Специализирани сме във вещно, семейно и наследствено, административно, данъчно и наказателно право.

АЛЕФ ПРЕВОДИ

Телефон: 028314740

София, ж.к. Банишора, бл. 16, вх. А, ет. 2, ап. 5

Качествени и своевременни преводи от и на английски, руски, немски, френски, италиански, гръцки и турски език. Работим за вас така, както бихме работили за себе си. Най-важно за нас е клиентът да остане доволен от услугите ни. Превод и легализация!

Международна правна кантора Д.Владимиров и Партньори

София, жк. Гео Милев, ул. Александър Жендов 6

Търсите добър адвокат? Международна правна кантора Д. Владимиров и партньори предоставя адвокатска защита и правно обслужване на физически лица и фирми по търговски дела, граждански спорове и застрахователни казуси.

АДВОКАТ ЛЪЧЕЗАР НЕМСКИ

Телефон: 029871003

София, ул. Лавеле 21, ет. 1, ап. 3

Адвокат Немски упражнява своята професия, като практиката на кантората му е ориентирана в областта на цивилистиката - гражданско и търговско право, патенти, авторски права, търговски марки.

АДВОКАТСКА КАНТОРА БОБЕВА, ТЕНЕВА

София, ул. Кърниградска 6, ет. 3

Кантората извършва правни консултации и анализи в областта на вещното, търговското, данъчното, гражданското /семейно и наследствено/, облигационното и административното право. Правните услуги, които предоставяме са на изключително професионално ниво.

АДВОКАТ ХРИСТО РУСИНОВ

София,

Наказателно право: Защита в полиция и Съд. Административно: Защита срещу актове и наказателни постановления, административни дела. Непозволено увреждане: Обезщетения за вреди от всякакъв характер, включително при ПТП. Облигационно право: Договори.

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО БОРИСОВ И ПАРТНЬОРИ

Телефон: 028057001

София, бул.Ген.Тотлебен 53-55

Адвокатска кантора Борисов и партньори е водеща българска адвокатска кантора, специализирана във всички области на бизнес правото. Кантората предлага пълна гама от правни услуги с приоритет чуждестранните инвестиции и трансграничните сделки.

Адвокатско дружество Пенков, Марков и партньори

София, жк. Изток, ул. Тинтява 13Б, ет. 6

Висококачествени правни услуги и процесуално представителство, свързани с инвестициите и стопанската дейност на клиентите в България. Правни услуги в сферата на търговско и дружествено право, данъчно право, банково и финансово право. Правни анализи.

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО СМОЛИЧКИ И ПАРТНЬОРИ

София, ул. Позитано 9, вх. А, ет. 3, офис 9

Адвокатското дружество е специализирано в областта на граждански и наказателни дела във връзка с получаване на обезщетение за вреди от непозволено увреждане, от трудови злополуки, от неизпълнени договори др. Адвокати с 22 годишен опит в областта.

Телефон: 0888 776662

Адрес: София, Павлово бул. Цар Борис ІІІ 225А ет. 5