Адвокати в София

МЕЖДУНАРОДНА ПРАВНА КАНТОРА Д. ВЛАДИМИРОВ И ПАРТНЬОРИ

Телефон: 028581025

София, жк. Гео Милев, ул. Александър Жендов 6

Търсите добър адвокат? Международна правна кантора Д. Владимиров и партньори предоставя адвокатска защита и правно обслужване на физически лица и фирми по търговски дела, граждански спорове и застрахователни казуси.

АДВОКАТ ЛЪЧЕЗАР НЕМСКИ

Телефон: 029871003

София, ул. Лавеле 21, ет. 1, ап. 3

Адвокат Немски упражнява своята професия, като практиката на кантората му е ориентирана в областта на цивилистиката - гражданско и търговско право, патенти, авторски права, търговски марки.

МЕЖДУНАРОДНА АДВОКАТСКА КАНТОРА Д.ВЛАДИМИРОВ И ПАРТНЬОРИ

Телефон: 028581025

София, ул. Александър Жендов 6

Правна помощ и юридически услуги и съдействие при решаване на правни проблеми на български и чуждестранни граждани, юридически лица и търговски дружества. Опитни адвокати по имотни, застрахователни и банкови дела, адвокати по съдебни дела пред ЧСИ.

АЛЕФ ПРЕВОДИ

Телефон: 028314740

София, ж.к. Банишора, бл. 16, вх. А, ет. 2, ап. 5

Качествени и своевременни преводи от и на английски, руски, немски, френски, италиански, гръцки и турски език. Работим за вас така, както бихме работили за себе си. Най-важно за нас е клиентът да остане доволен от услугите ни. Превод и легализация!

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО КОЛЧЕВА, КОЕВ И СЪДРУЖНИЦИ

Телефон: 029885709; 029863955

София, ул. Кузман Шапкарев 4

Правни услуги и консултации по търговско, корпоративно, административно, банково, вещно, данъчно, трудово и осигурително право. Регистрации на фирми. Сделки с недвижими имоти, интелектуална собственост, процесуално представителство. Правни анализи.

Адвокат Георги Йорданов

София, ул. Христо Станчев 9

Адвокат Георги Йорданов притежава дългогодишен професионален опит в извършването на консултации по всякакъкви правни въпроси, процесуално представителство, изготвяне и подготовка на документи на физически и юридически лица.

ГС Георгиева и Партньори - адвокатска кантора БЪЛГАРИЯ ЛЕГАЛ

София, бул. Васил Левски 46, ет. 3, офис 6

Ние сме екип от млади и амбициозни адвокати, с офис в град Варна и София, предоставяме експертен съвет при възникнал правен проблем. Специализирани сме във вещно, семейно и наследствено, административно, данъчно и наказателно право.

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО ЦВЕТКОВА И ПАРТНЬОРИ

София, бул. Патриарх Евтимий 31, ет.1, п.к.1142

Адвокатско дружество Цветкова и Партньори е развиваща се фирма, която акцентира върху корпоративни въпроси, недвижими имоти, интелектуална собственост, процесуално представителство, несъстоятелност, международна търговия и регулаторни въпроси.

АДВОКАТСКА КАНТОРА БОБЕВА, ТЕНЕВА

София, ул. Кърниградска 6, ет. 3

Кантората извършва правни консултации и анализи в областта на вещното, търговското, данъчното, гражданското, семейно и наследствено, облигационното и административното право. Правни услуги на изключително професионално ниво. Лоялност и сигурност.

АДВОКАТ ХРИСТО РУСИНОВ

София, -

Наказателно право. Защита в полиция и Съд. Защита срещу актове и наказателни постановления, административни дела. Непозволено увреждане. Обезщетения за вреди от всякакъв характер, включително при ПТП. Облигационно право. Договори.

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО БОРИСОВ И ПАРТНЬОРИ

Телефон: 028057001

София, бул. Ген. Тотлебен 53-55

Адвокатска кантора Борисов и партньори е водеща българска адвокатска кантора, специализирана във всички области на бизнес правото. Кантората предлага пълна гама от правни услуги, с приоритет при чуждестранните инвестиции и трансграничните сделки.

Адвокатско дружество Пенков, Марков и партньори

София, жк. Изток, ул. Тинтява 13Б, ет. 6

Висококачествени правни услуги и процесуално представителство, свързани с инвестициите и стопанската дейност на клиентите в България. Правни услуги в сферата на търговско и дружествено право, данъчно право, банково и финансово право. Правни анализи.

Адвокат Петя Стоевска

София, бул. България 53

Адвокат Петя Стоевска извършва правни консултации и анализи, изготвяне на документи и процесуално представителство в сферата на наказателно, вещно, търговско, семейно и наследствено, медицинско, патентно, авторско, трудово, банково и данъчно право.

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО СМОЛИЧКИ И ПАРТНЬОРИ

София, ул. Позитано 9, вх. А, ет. 3, офис 9

Адвокатското дружество е специализирано в областта на граждански и наказателни дела във връзка с получаване на обезщетение за вреди от непозволено увреждане, от трудови злополуки, от неизпълнени договори др. Адвокати с 22 годишен опит в областта.